Selecteer een pagina

Nooit meer tankbonnetjes bewaren

door | 21 september 2017

Tiny van der Valk van Kwekerij De Bonfut: ‘Het scheelt veel administratie’

Korting op brandstof en elke twee weken een overzicht van het verbruik. Dat was de reden van kwekerij De Bonfut uit Honselersdijk om te kiezen voor de Total Tankpas. ‘Het scheelt veel administratie’, zegt mede-eigenaresse Tiny van der Valk.

Boeren en tuinders gebruiken hun privéauto geregeld voor zakelijke kilometers. Voor deze zakelijke kilometers is belastingvoordeel te behalen. Naast de 19 cent per zakelijke kilometer die opgegeven wordt bij de Belastingdienst, mogen boeren en tuinders ook btw verrekenen op brandstof en onderhoudsbeurten. Om dit belastingvoordeel gemakkelijker aan te vragen, kunnen LTO leden gebruikmaken van de Total Tankpas. Hiermee kunnen leden hun administratie gemakkelijk bijhouden met de verzamelfactuur. Kwekerij de Bonfut uit Honselersdijk maakt al jaren gebruik van de Total Tankpas.

Meer controle

Mede-eigenaresse Tiny van der Valk vertelt: ‘Het scheelt veel administratie. Voorheen tankte iedereen op rekening en had ik weinig tot geen inzicht. Nu krijg ik elke twee weken een overzicht opgestuurd. Het maakt het werk eenvoudiger. We hebben 6 Total Tankpassen binnen ons bedrijf. Per pas kan ik nu precies zien wie, wat, waar en hoeveel er getankt is. Daardoor is er meer controle.’

Daarbij is het prettig dat er een Total Tankstation dichtbij zit. ‘Dat benzinestation zit op de weg naar de veiling, dus we hoeven er niet voor om te rijden.’ Geen gedoe meer met het verzamelen van allerlei bonnetjes is voor kwekerij De Bonfut dus erg prettig. Naast het gemak heeft de tankpas nog andere voordelen, namelijk 10,9 cent korting inclusief btw op de landelijke adviesprijs bij één Total Tankstation naar keuze. Bij 430 andere Total-, Elan- en partnerstations 9 cent korting inclusief btw op de landelijke adviesprijs.

‘We hebben specifiek voor Total gekozen, omdat ze een groot landelijk netwerk hebben en ook in het buitengebied goed vertegenwoordigd zijn’, zegt Michiel Loman van LTO Ledenvoordeel. ‘Dat is zeker voor onze leden van groot belang. Daarnaast geeft Total een hogere korting in vergelijking met andere aanbieders, hebben gebruikers online inzicht in het verbruik en is de pas beveiligd met een persoonlijke pincode.’

LEDENVOORDEEL TANKPAS
De Total Tankpas is vernieuwd. Als u hem nu aanvraagt, is de pas het eerste jaar gratis. Tankt u meer dan 1.000 liter per jaar dan blijft de tankpas de daaropvolgende jaren ook gratis. Tankt u minder dan 1.000 liter per jaar dan geldt het gereduceerde tarief van slechts €9 per jaar exclusief btw.

Meer informatietot -€ 0,12 /ltr

Tot € 0,12 korting t.o.v. de landelijke adviesprijs bij BP, Esso, Total of Q8

Lees verder

Transport en materieel