Selecteer een pagina

Met spoed uw EH middel nodig?

door | 2 februari 2015

Binnen enkele uren een werkend eHerkenningsmiddel? Het kan met de spoedprocedure! Bel 0900 – 2689363

Vraagt u Z login eHerkenning aan, dan wordt uw aanvraag binnen 1 tot 3 werkdagen door Zet Solutions verwerkt. Let wel, dit kan alleen als alle gegevens en eventuele aanvullende documenten compleet en voorzien van de juiste handtekening door hen zijn ontvangen.

Wanneer het echter nodig is om nog sneller over een Z login eHerkenningsmiddel te beschikken, kunt u gebruik maken van de spoedprocedure. U ontvangt dan binnen een werkdag, als het moet binnen enkele uren, uw Z login eHerkenningsmiddel waarmee u kunt inloggen bij overheidsdiensten. Ook hiervoor geldt dat alle benodigde gegevens en documenten correct beschikbaar zijn voor controle en verwerking.

Aan de spoedprocedure zijn extra kosten verbonden. U kunt gebruik maken van de spoedprocedure voor middelen op betrouwbaarheidsniveau EH2 en EH2+. Wilt u met spoed EH3 aanvragen informeer dan naar de mogelijkheden bij Zet Solutions.

Alleen de wettelijk vertegenwoordiger kan zelf de middelen ophalen op het kantoor van Zet Solutions in Lelystad. Kan deze persoon niet zelf langskomen dan bezorgt Zet Solutions het middel per koerier. De wettelijk vertegenwoordiger moet dan wel beschikbaar zijn op het bedrijf om de activatiebrieven in ontvangst te nemen.

Wilt u gebruik maken van de spoedprocedure?

Neem dan altijd eerst telefonisch contact met Zet Solutions op via telefoonnummer: 0900-2689363. Zij kunnen dan de mogelijkheden en wensen met u doornemen en ervoor zorgen dat uw aanvraag correct en snel afgehandeld kan worden.

Extra kosten verwerken spoedaanvraag:
•Reguliere spoedverwerking, gegarandeerd vandaag verwerken en bij de post aanbieden: € 25,-
•Ophalen in Lelystad: € 50,-
•Bij inzet koerier: € 15,- per aanvraag extra, plus de kosten voor het daadwerkelijk bezorgen (54 cent p/km).

Spoedprocedure nodig? Bel: 0900-2689363

Nieuws