Selecteer een pagina

Geef uw medewerkers wat extra

door | 2 december 2015

Meer informatie over Agro+Zorg

Het merendeel van de agrarische ondernemers maakt al jarenlang gebruik van de collectiviteitskorting via LTO op hun zorgverzekering. Hiermee bespaart u jaarlijks al gauw €100,- per persoon. Deze collectiviteitskorting was tot voorkort alleen beschikbaar voor LTO-leden en hun gezin. Om ook uw medewerkers te laten profiteren van het lidmaatschap, is er een nieuw collectief opgestart namelijk: Agro+Zorg. Hiermee krijgen werknemers dezelfde goede voorwaarden en korting als uzelf. U kunt uw medewerkers hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden.

Tot 17% korting

Agro+ Zorg is het collectief voor iedereen die in de agro-sector werkt. Werkgevers in de tuinbouw, veeteelt, akkerbouw, paardenhouderij, loonwerk of één van de vele andere agrarische sectoren kunnen hun medewerkers hier op attenderen. Met dit collectief krijgen geïnteresseerden én hun gezin een goede zorgverzekering met korting tot 10% op de basisverzekering en tot 17% korting op de aanvullende verzekering.

Geen tijd, weinig moeite

Het bieden van deze korting op de zorgverzekering, kost u nagenoeg geen tijd en moeite. Medewerkers regelen alles zelf met Agro+Zorg. Zij kiezen eigenhandig uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars namelijk Zilveren Kruis of CZ. Ook de premie wordt rechtstreeks bij de medewerkers geïncasseerd. Om het u gemakkelijk te maken, zijn er informatiepakketten beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunt u uw medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar www.agropluszorg.nl.

Meer informatie over Agro+Zorg
Nieuws