Selecteer een pagina

Gecombineerde opgave? Vraag op tijd een eHerkenningsmiddel aan voor inloggen op mijn.rvo.nl

door | 6 maart 2015

Voor inloggen bij RVO heeft u een eHerkenningsmiddel nodig. Vanaf 1 april kunnen bedrijven weer inloggen om hun Gecombineerde opgave te doen via mijn.rvo.nl. Moet u de Gecombineerde opgave invullen en heeft u nog geen eHerkenningsmiddel? Kies dan voor een Z login eHerkenningsmiddel op niveau EH2+. U ontvangt 15% LTO ledenvoordeel. Vraagt u vóór 15 april uw Z login eHerkenningsmiddel aan dan ontvangt u bovendien eenmalig 10% extra voorjaarskorting!

Heeft u al een Z login?

Heeft u al een Z login toegang (gebruikersnaam en wachtwoord)? Vraag dan een Z login eHerkenningsmiddel aan en koppel uw bestaande Z login aan uw Z login eHerkenning. Uw voordeel: geen nieuwe wachtwoorden, maar inloggen met één gebruikersnaam en één wachtwoord voor nog meer online diensten.

Wat kost een eHerkenningsmiddel

eHerkenning heeft verschillende betrouwbaarheidsniveaus. Afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau dat gevraagd wordt, moeten er meer controles uitgevoerd worden. Daarom zijn middelen op een lager niveau goedkoper dan op een hoger betréouwbaarheidsniveau. Voor inloggen op mijn.rvo.nl is een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau 2+ (EH2+) nodig. Schaft u een Z login EH2+ middel aan, dan kost dit € 24,50 per jaar (excl. BTW).

Ledenvoordeel op Z login eHerkenning

U kunt nu met ledenvoordeel Z login eHerkenningsmiddelen aanschaffen. Bovendien ontvangt u korting op de aanschaf van de OTP responder en op de Z login EH Beheer Module.
• Jaarlijks 15% korting op de tarieven voor EH2+ -> vraagt u voor 15 april aan dan ontvangt u eenmalig 10% extra voorjaarskorting!
• Jaarlijks 15% korting op de Z login EH Beheer Module
• Eenmalig 15% korting op de aanschaf van een OTP (One Time Password) responder
Ga naar: www.zlogin.nl/ledenvoordeel voor meer informatie en aanvragen.

Nieuws