Selecteer een pagina

Betaalbare boerenstroom voor iedereen

door | 21 september 2017

‘Over enkele jaren voorzien boerenbedrijven miljoenen huishoudens van stroom. Vandaag de dag is er al meer dan voldoende voor andere collega-bedrijven. Daar willen wij met ons energiecollectief een bijdrage aan leveren,’ zegt Arnout Goeman, manager bij LTO Ledenvoordeel.

Meer informatie over het energiecollectief

Bij energiecollectieven draait het altijd om een scherpe prijs. Dat geldt ook voor het LTO-collectief voor energie. ‘LTO-leden die meedoen kunnen rekenen op scherpe tarieven’, stelt Goeman. ‘Door onze samenwerking met Greenchoice kunnen we doorlopend lage tarieven bieden. Dan hoef je niet ieder jaar over te stappen om voordelig uit te zijn. Veel grote energiebedrijven geven pas scherpe tarieven als je dreigt om je contract op te zeggen. Daarom ben je beter af in een collectief’.

Steun voor sector

‘Bovendien is de stroom uit het LTO-collectief afkomstig van Nederlandse boeren die ook in het collectief zitten. Door voor het LTO-collectief Energie van Boeren te kiezen, steun je de sector’, gaat Goeman verder. ‘Als je kan kiezen tussen de grote energiereuzen die nog steeds stroom uit waterkrachtcentrales halen of stroom afkomstig van Nederlandse agrariërs, dan is de keuze toch snel gemaakt?’

Goeman: ‘Als u de mogelijkheid hebt om over te stappen, dan kunt u vrijblijvend een voorstel aanvragen voor stroom en/of aardgas bij LTO Ledenvoordeel. Vergelijk het gerust. Dat zou ik zelf ook doen. Wij garanderen niet dat we altijd de goedkoopste zijn, want we bieden geen stunttarieven. Deelnemers kunnen rekenen op doorlopend scherpe tarieven. Contractverlengers krijgen dezelfde scherpe tarieven als nieuwe klanten.’

 

Ik ontvang graag een voorstel voor:    stroom en aardgas     alleen stroom     alleen aardgas

 

VRIJBLIJVEND ADVIES
Bel gerust met onze adviseurs als u een vraag heeft. Wij zijn er om u verder te helpen. Zo beantwoorden we graag uw vragen of maken we kosteloos een prijsvergelijk.

Tel. 088 888 6777 ma-vr van 8:30 tot 17:00 uur info@ltoledenvoordeel.nl

Meer informatie