Selecteer een pagina

5x voordeel met een zakelijke tankpas

door | 20 november 2020

Sinds dit jaar is het nóg aantrekkelijker om een zakelijke tankpas aan te schaffen via LTO Ledenvoordeel, omdat het aantal tankstations is uitgebreid. Hieronder ziet u alle voordelen op een rijtje:

 Voordeel 1 – Tanken bij verschillende tankstations
U kunt nu kiezen uit 2.400 tankstations van verschillende merken, zoals Total, BP, Esso, Tango en Q8. Wel zo gemakkelijk.

Voordeel 2 – Altijd korting
U krijgt altijd een directe korting op de landelijke adviesprijs. De korting is 9, 10 of 11 cent, afhankelijk van de gekozen kaart. Ook bij onbemande stations. Zo profiteert u altijd van de laagste prijs.

Voordeel 3 – Bonus aan het eind van het jaar
Speciaal voor LTO-leden is er een exclusieve bonusregeling, als u kiest voor Total of BP. U krijgt dan 1 á 2 cent per liter aan het eind van het jaar uitgekeerd als bonus. Zo wordt de brandstofprijs dus nog lager.

Voordeel 4 – Spaarprogramma’s
Bij de meeste kaarten spaart u naast de directe korting ook gewoon mee met het spaarprogramma. Het tegoed kunt u gebruiken voor cadeaubonnen of een cadeaukaart met tanktegoed. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Voordeel 5 – Geen gedoe meer met bonnetjes
Met een tankpas krijgt u één factuur met daarop alle tankbeurten, u hoeft dus geen losse bonnetjes meer te bewaren. Handig: per bedrijf kunnen meerdere tankpassen aangevraagd worden.

Het loont dus om een tankpas te gebruiken. Kies de pas van uw favoriete merk en ontvang automatisch korting voor nog geen tientje per jaar.

tot -€ 0,12 /ltr

Tot € 0,12 korting t.o.v. de landelijke adviesprijs bij BP, Esso, Total of Q8

Lees verder
Brandstof