Selecteer een pagina

Ruwvoeranalyse met ledenvoordeel

U wilt het beste voor uw paard. Het is logisch dat u hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het voeder voor uw edele viervoeter. De juiste balans vinden is soms lastig. Om deze reden heeft LTO Ledenvoordeel een exclusief ledenvoordeel bedongen op een professionele ruwvoeranalyse van Subli. Wanneer u klant bent of wordt van Subli heeft u recht op het ledenvoordeel op één Ruwvoeranalyse. Advies op maat is uiteraard gratis, neem daarvoor rechtstreeks contact op met Subli.

Speciaal ledenvoordeel op uw ruwvoeranalyse

Voederspecialisten door het hele land

Voeders op maat voor elk type paard

N

Voldoet aan het GMP+ keurmerk

Voer op maat

Met een ruwvoeranalyse kunt u de kwaliteit van het voer dat uw paard binnen krijgt controleren. Het is belangrijk dat uw paard de juiste hoeveelheid mineralen en vitaminen binnenkrijgt om topfit te blijven.

Paarden voeren volgens de behoeftenorm levert gezonde en werkwillige paarden op met een goede conditie die er ook nog eens goed uitzien!

Uw voordeel

De samenwerking met Subli levert u direct voordeel op.

  • Één gratis ruwvoeranalyse op één type ruwvoer vanaf 20 paarden
    (indien u klant bent of wordt van Subli)
  • Paardenvoederspecialisten door heel Nederland
  • Toonaangevend paardenvoedermerk
  • Hoge kwaliteit
  • Breed assortiment

Hoe werkt het?

Het krachtvoer wordt afgestemd op de paarden en het beschikbare ruwvoer. Uit de gegevens van de ruwvoeranalyses over 2016 blijkt dat er een voederwaardeverschil tussen de geteste ruwvoeders voorkomt van ruim € 100,00 per ton!

Door het ruwvoer zo in te zetten dat het gevoerd wordt aan die paarden waarvoor dat het beste geschikt is, hoeft u minder krachtvoer bij te voeren. Ook kunnen tekorten aan nutriënten opgevangen worden met het te produceren krachtvoer. Tekorten en luxe consumptie worden zo voorkomen.

Ruwvoeranalyse

U heeft recht op onderstaand ledenvoordeel wanneer u klant bent of wordt van Subli.

Aantal paarden

Prijs
0-4 €120,-
5-19 €95,-
20+ €0,-

Let op! Het ledenvoordeel geldt voor één ruwvoeranalyse op één type ruwvoer. Voor extra ruwvoeranalyses betaalt u het reguliere tarief.

Ledenvoordeel op uw ruwvoeranalyse

U zou wel eens willen weten wat dit voor uw bedrijf kan opleveren? Vul dan het formulier in en er wordt contact met u opgenomen.

Nieuws over diensten

Voorkom een plaag, begin vandaag

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren. Dat wil zeggen Integrated Pest Management, of te wel geïntegreerd plaagdiermanagement. Doel van deze werkwijze is om dierplagen en...

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen. In het begin bestond de klantenkring vooral uit hotels. Nu zijn bedrijven uit heel veel branches afnemer van de kwaliteitskoffie. Ook in de kantine of het kantoor van steeds meer agrarische bedrijven...

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

Nieuw ledenvoordeelpartner Smit&Dorlas voor LTO Ledenvoordeel Wageningen, 2 oktober 2023 - LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. Smit&Dorlas, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie, heeft...