LTO Ledenvoordeel bij Zilveren Kruis

Als lid van LTO krijgt u een interessante korting op uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis. U krijgt collectiviteitskorting op de basisverzekering en op de aanvullende verzekering

5% korting op uw basiszorgverzekering

15% korting op uw aanvullende verzekering

Uitstekende beoordeling*

N

Ook via Agro+Zorg**

* Volgens Independer een 7,5
** Speciaal voor uw medewerkers is er het aantrekkelijke Agro+Zorg collectief

Over Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is met ruim 3,5 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ruim 2.860 medewetkers staan klaar met raad en daad..

Op 1 januari 1995 ontstond de Achmea Groep, waar Zilveren Kruis tot vandaag de dag onderdeel van uitmaakt. Zilveren Kruis is de grootste zorgverzekeraar van Achmea. Sinds 2011 is het hoofdkantoor van Zilveren Kruis gevestigd in Leiden.Het streven van Zilveren Kruis is sinds haar oprichting niet veel veranderd. Nog steeds wil zij iedereen in Nederland toegang verschaffen tot goede zorg voor een betaalbare premie. Nu en in de toekomst.

Basis zorgverzekering 5%

Op onderstaande verzekeringen ontvangt u 5% ledenkorting.

Basis Budget
De Basis Budget is de voordeligste basisverzekering. Uw behandeling wordt voor 100% vergoed bij een geselecteerd aantal ziekenhuizen waar Zilveren Kruis afspraken mee heeft. En bij bijna alle zorgverleners. Voor de lijst van geselecteerde ziekenhuizen kijkt u op zk.nl/budget. Deze ziekenhuizen zijn verspreid over heel Nederland. Voor spoedeisende zorg kunt u in alle ziekenhuizen terecht. Kinderen onder de 18 jaar krijgen standaard de Basis Zeker. Meer informatie vindt u op zk.nl/basisverzekering.
Let op: voor dit product gelden speciale voorwaarden, Zie website Zilveren Kruis.
Basis Zeker

Wilt u méér keuze in ziekenhuizen en zorgverleners? Dan past de Basis Zeker bij u. Dit is de meest gekozen basisverzekering. Voor alle zorg die u nodig heeft, kunt u bij alle ziekenhuizen en bijna alle zorgverleners terecht. Kijk voor de zorgverleners op www.zorgzoeker.nl.

Basis Exclusief

Met de Basis Exclusief kunt u terecht bij alle Nederlandse ziekenhuizen en zorgverleners. We vergoeden bij niet-gecontracteerde zorgverleners tot maximaal het wettelijk vastgestelde tarief. Is er geen wettelijk vastgesteld tarief? Dan vergoeden wij tot maximaal het bedrag dat in Nederland gebruikelijk is.

Aanvullende verzekering 15%

Op onderstaande verzekeringen ontvangt u 15% ledenkorting.

De Basis Plus Module

De basisverzekering dekt soms minder dan u denkt. Denk aan spoedeisende hulp in het buitenland, hulp aan huis na een ziekenhuisopname. Of tandartskosten na een ongeval. Met de Basis Plus Module bent u verzekerd tegen onverwachte hoge kosten. Daarom biedt Zilveren Kruis u de Basis Plus Module als aanvulling op de basisverzekering

De aanvullende verzekering

De vergoeding van sommige kosten vallen niet onder de basisverzekering.Hiervoor hebben wij verschillende aanvullende zorgverzekeringen. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking. Kiest u voor een aanvullende verzekering? Dan zitten de vergoedingen uit de Basis Plus Module automatisch in uw pakket. Meer informatie over de verschillende pakketten vindt u op de website van Zilveren Kruis.

Tandartsverzekering 15%

Op onderstaande verzekeringen ontvangt u 15% ledenkorting.

Uw tandartsverzekering

De Aanvullend Tand Basis met daarin 2 controles en 15 minuten gebitsreiniging per jaar. Of 1 keer een controle en 25 minuten gebitsreiniging per jaar bij uw tandarts of mondhygiënist. Wij vergoeden ook de kosten van het vullen van een klein gaatje of het trekken van een kies. Liever meer verzekeren? Kies dan een van de andere tandartsverzekeringen op de website van Zilveren Kruis.

Raad en daad

De overheid bepaalt wat er in de basisverzekering zit. Dat betekent dat de basisverzekering bij alle verzekeraars dezelfde zorg vergoedt. Met de 3 basisverzekeringen van Zilveren Kruis en aanvullende verzekeringen stelt u de zorgverzekering samen die bij uw situatie past. Wat u ook kiest: Zilveren Kruist staat u bij met raad en daad. En helpen u bij het kiezen én krijgen van de beste zorg. Bel Zilveren Kruis voor meer informatie: tel. (071) 751 00 37.

Bent u al bij Zilveren Kruis verzekerd en LTO-lid, maar nog niet collectief? Neem dan contact op met Zilveren Kruis. Zij regelen het verder voor u.

Collectiviteitsnr. LTO Collectief Zilveren Kruis 207082061

 

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten.
Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.