Agro Elektra Inspectie met ledenvoordeel

Een regelmatige keuring van uw elektrische installatie geeft inzicht in de kwaliteit van de installatie. U signaleert eventuele mankementen tijdig en kunt ze verhelpen voordat ze tot uitval, brand of ongevallen leiden. Door uw LTO-lidmaatschap kunt u nu profiteren van wel 20% korting op de Agro Elektra Inspectie bij van Empel. Van Empel is volledig SCIOS gecertificeerd en werkt landelijk.

Agro Elektra Inspectie bestellen

Exclusief ledenvoordeel van 20%

Volledig SCIOS gecertificeerd

Speciaal voor de Agrarische sector

Vakmanschap, ervaring en kennis

Agro Elektra Inspectie

Speciaal voor de Agrarische sector is de Agro Elektra Inspectie ontwikkeld (AEI). De Agro Elektra Inspectie is een uniforme, praktijkgerichte en betaalbare inspectie voor elektrische installaties op het agrarisch bedrijf. De inspectie richt zich op de onderdelen van de installatie die het grootste gevaar op brand of elektrocutie vormen en toetst de onderdelen aan de normen van NEN1010. De NEN1010 geeft veiligheidsbepalingen voor opbouw van laagspanningsinstallaties tot 1000 Volt.

Klik hier voor het Inspectie plan

Van Empel Inspecties is een gecertificeerde aanbieder en wordt daardoor ook erkend door Interpolis / Achmea.

Kosten Agro Elektra Inspectie

Met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuw-Vlaanderen.

Vloeroppervlakte van uw bedrijf LTO-Ledenprijs (incl. 20% leden, excl BTW)
0-750 m2 € 316,00
751 t/m 4000 m2 € 476,00
4001 t/m 8000 m2 € 676,00
>8001 m2 € 796,00

Andere Elektra inspecties

2018 is het laatste jaar dat u de AEI in zijn huidige vorm mag laten uitvoeren. Deze inspectie heeft een referentietermijn van 5 jaar. Vanaf 2019 zullen verzekeraars aanvullende eisen stellen zoals een inspectie van NTA 8220 – SCIOS SCOPE 10. Deze is in de agrosector vrijwel altijd arbeidsintensiever. Vanuit kosten-oogpunt kunt u het beste dit jaar nog de Agro Elektra Inspectie (2018) uitvoeren.

Heeft u te maken met MVO dan kan er ook gevraagd worden om een NEN3140 inspectie.

Voor alle inspecties kunt u bij Van Empel terecht met ledenvoordeel. Vraag hier een offerte op maat als u een ander type inspectie wilt.

BrandendeBoerderij_16x9

Wie mag het uitvoeren?

Verzekeraars stellen specifieke eisen aan de inspectiebedrijven en hun inspecteurs voor het uitvoeren van de Agro Elektra Inspectie. De inspectie vraagt vakmanschap, ervaring en kennis van het agrarische bedrijf. Van Empel heeft afspraken met diverse verzekeraars, waaronder Interpolis, over dit product. Zij kunnen voor u de juiste inspectie (laten) uitvoeren.

 

Direct bestellen

De Agro Elektra Inspectie wordt met 20% korting aangeboden in vier types, al naar gelang de grote van de locatie. Bekijk in het bestelformulier de tarieven:

Agro Elektra Inspectie bestellen

Voor deze inspectie zijn de Algemene voorwaarden van Van Empel Inspecties van toepassing.