Selecteer een pagina

Julian de Vries, online marketeer

Mijn passie voor ondernemen begon al op jonge leeftijd in het gezin van ondernemers, waar ik werd aangemoedigd om mijn eigen ondernemingen te starten. Als student aan het Montessori College in Nijmegen, waar ik van 2016 tot 2022 het VWO-plus pakket volgde, begon ik met het online verkopen van producten op bol.com. Dit avontuur bracht me in contact met de fascinerende wereld van marketing, waarbij ik vooral geniet van het adverteren voor verschillende producten.

Op dit moment ben ik bezig met een marketingstudie bij Flowmundo, waar ik alle facetten van het vak van A tot Z leer. Tegelijkertijd krijg ik de unieke kans om mijn praktische vaardigheden te ontwikkelen bij LTO Ledenvoordeel. Het is mijn overtuiging dat we bij LTO Ledenvoordeel de klant centraal moet staan.

Als Online Marketeer streef ik ernaar om creatieve en doeltreffende marketingstrategieën te bedenken en uit te voeren. Ik geloof dat een klantgerichte aanpak en het begrijpen van de behoeften van onze doelgroep essentieel zijn voor succes. Mijn expertise in online verkoop en adverteren stelt mij in staat om waardevolle inzichten te bieden die ons bedrijf helpen groeien en bloeien.