LTO Ledenvoordeel op propaangas

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas biedt u direct voordeel van uw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel verzorgt de inkoop op grote schaal voor alle LTO Leden. Hierdoor heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

Neem contact met mij op

U zit nergens aan vast

Gemiddelde besparing van €550,- per jaar

Transparante voorwaarden

Gegarandeerde productbeschikbaarheid

Deskundig, betrouwbaar en 50 jaar ervaring

Zorgvuldig vergeleken

Manager en tevens inkoopspecialist Arnout Goeman legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse propaangas leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden door gezamenlijk een programma van eisen op te stellen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt OK Gas als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Bekijk onze selectieprocedure

Propaangas met veel voordelen

Door met het hele LTO-collectief voor propaangas van één leverancier te kiezen, hebben wij uitstekende voorwaarden voor u kunnen bedingen. Een aantal voordelen lichten wij graag voor u uit.

propaanmolecuul

CO2-gecompenseerd

Vanaf 2019 is propaan van OK Gas CO2-gecompenseerd is. De CO2-uitstoot van uw gasverbruik wordt gecompenseerd door te investeren in afname van CO2-uitstoot elders op de wereld.

Lees meer
OK Gas koopt emissiereductie certificaten, de zogeheten VER’s. Deze worden besteed aan projecten die zorgen voor de vermindering van de hoeveelheid CO2-uitstoot. Het gaat bijvoorbeeld om projecten voor duurzame energie of bosaanplant. Onafhankelijke internationale keuringsinstanties regelen dit systeem van VER’s.

Groene elektriciteit
OK Gas investeert door de aankoop van VER’s in projecten in India. Daarvan worden afvalverwerkingsinstallaties in gebruik genomen, die stedelijk afval mechanisch behandelen en verwerken. Op die manier komt er minder methaangas vrij en kan er groene elektriciteit mee worden geproduceerd.

Wat heb je hieraan als ondernemer en LTO-lid? Het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen wordt een steeds belangrijker aspect van de bedrijfsvoering. Steeds meer afnemers zijn hiermee bezig. Boeren en tuinders in steeds meer sectoren krijgen ermee te maken.

Bijna 1.000 leden besparen gemiddeld € 550,- per jaar

logo ok gas zonder tank

Ook uw propaangas collectief inkopen?

Vul het contactformulier in voor meer informatie. OK Gas neemt dan contact met u op voor een persoonlijke afspraak over de mogelijkheden en tarieven.

Contactformulier

U zit nergens aan vast