Volledige ontzorging of het doe-het-zelf-pakket?

Volledige ontzorging of het doe-het-zelf-pakket?

De schuur over de kop. Gereedschap weg, de grasmaaier gestolen of zelfs de tractor of oplegger verdwenen. Of erger nog: de keuken over de kop, de nachtkastjes leeg gehaald en de kledingkast ondersteboven. Wie ermee te maken heeft gehad weet wat voor gevoel dit achterlaat. Bijna iedereen zegt: ‘Ik dacht dat het ons niet zou gebeuren.’ Maar het gebeurde toch.
‘Had ik maar…’ achteraf wist u wel dat er verbeterpunten waren. Is het u nog niet gebeurd? Wees gewaarschuwd want het inbrekersvakmanschap is er niet ééntje die gauw lijkt uitgestorven. De kans dat u er een keer mee te maken krijgt in uw leven is aanwezig. Heeft u nog meer redenen nodig om in actie te komen of wacht u af en laat u het gebeuren? Behoort u tot de groep: ‘Had ik maar…’? of kiest u voor de groep: beter voorkomen dan genezen?

De meest gekozen manier om inbrekers te weren van het boerenerf is met camerabewaking. Via Beveilig Mijn BoerenBedrijf van LTO Ledenvoordeel zijn al honderden camerabewakingssystemen geïnstalleerd door agrariërs. En elke week komen daar agrariërs bij. Johan Schuitemaker, productmanager bij LTO Ledenvoordeel: ‘’Via ledenvoordeel krijgen leden korting op bewakingscamera’s hiervoor zijn 2 specialistische bedrijven geselecteerd, namelijk: All Right Security en StalZicht.‘’

All Right Security: volledige ontzorging

‘’Het verschil zit in de behoefte van het lid. Is het lid opzoek naar volledige ontzorging, waarbij al het werk uit handen wordt genomen, dan kiest hij voor All Right Security. Via LTO Ledenvoordeel kunnen agrariërs een kosteloos adviesgesprek op locatie aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. All Right Security geeft op locatie advies over de plaatsing van camera’s, luistert naar de wensen van het lid en zoekt daar de juiste oplossing bij. De hulp op locatie wordt als erg prettig ervaren,’’ voegt Schuitemaker toe. ‘’Vervolgens levert All Right Security de systemen volledig gebruiksklaar bij het lid aan. En de volledige ontzorging blijft ook na plaatsing van toepassing door een goede service op het moment dat een camera onverhoopt niet meer werkt, Kortom een hoog service gehalte met veel mogelijkheden qua toepassingen’’ legt Schuitmaker uit. LTO-leden krijgen 10% ledenkorting bij All Right Security op alle hardware. Daarenboven werkt All Right Security enkel met professioneel materiaal van hoge kwaliteit.

- 10%

10% korting op camerabewaking (incl. vrijblijvend adviesgesprek en montage)

Lees verder

StalZicht: doe-het-zelf-pakket

‘’Is het lid handig en bereid zelf aan de slag te gaan, dan kiest hij voor StalZicht. De installatie van deze camera’s is heel eenvoudig en dat doet het lid zelf. StalZicht maakt telefonisch een offerte op maat en brengt met behulp van recente luchtfoto’s een advies uit over de plaatsing van de camera’s. Het lid sluit de stroom aan en legt een internetkabel naar de camera’s toe. Daarbij mag het lid altijd bellen om advies als hij even niet verder komt. Op deze manier zijn al 1000 camera’s door leden aangesloten. Daarna maakt de boer een afspraak met StalZicht voor het inregelen van de camera’s op afstand. Kortgezegd: Een doe-het-zelf-pakket. De jongste doe-het-zelf-installateur was 13 jaar en de oudste in de 80, wat betekent dat het pakket vrij simpel te installeren is. Doordat het lid een hoop zelf doet, scheelt dit vanzelfsprekend in de kosten. Een doe-het-zelf-pakket is goedkoper dan het all-in-pakket van All Right Security. Het is maar net wat bij de agrariër past,’’ aldus Schuitemaker. LTO-leden krijgen 10% ledenkorting bij StalZicht op de aanschafprijs. Qua kosten starten de camera’s bij €157,50 inclusief ledenvoordeel. Een pakket met 4 camera’s, scherm en opname mogelijkheid kost €999,-.

- 10%

10% korting op beveiligingssysteem d.m.v. cameratoezicht via smartphone

Lees verder

Vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden

Wacht niet tot u aan de beurt bent. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of laat u informeren naar de mogelijkheden om uw boerenbedrijf beter te beveiligen tegen ongewenst bezoek.

All Right Security: volledige ontzorging;
StalZicht: doe-het-zelf-pakket

Wat vinden onze leden?


“Afgelopen herfst kwam iemand gereedschap ‘lenen’”

Fruittelersechtpaar Henk Uijttewaal en Doreen de Bruin plaatste afgelopen winter een camerabewakingsysteem van All Right security op hun erf, om hun gevoel van veiligheid te vergroten. Henk: ‘’Ik had al verschillende offertes opgevraagd, toen ik een artikel over LTO Ledenvoordeel las. De eigenaresse van All Right Security kwam persoonlijk langs en ze gaf ons een goed gevoel. Ze dacht echt met ons mee.” Ook over de monteurs is Henk zeer tevreden. “Dat waren echte Wizz Kids, zeg maar. Ik begreep niets van wat ze deden. Maar ze wisten mij wel heel goed uit te leggen hoe het werkt.” Sindsdien hangen er vier camera’s, verspreid over het bedrijf. In de keuken hebben Henk en Doreen duidelijk overzicht over hun bedrijf. Doreen: ‘’Later is er een uitbreiding gedaan in de vorm van een alarmsysteem. Ook als ik alleen thuis ben, voel ik me veiliger.’’


“Via mijn mobiel kijk ik mee in de stal”

Melkveehouder Ronald Raaymakers: Ik heb sinds een jaar camera’s in mijn melkveebedrijf hangen. De melkveehouder is enthousiast ‘Kijk maar. De beelden zijn haarscherp. Je kunt precies zien dat de melkrobot het melkstel bij een koe aansluit’, wijst hij op het scherm van zijn mobiele telefoon. Raaymakers kocht zijn systeem bij StalZicht. ‘Dit bedrijf levert alle materialen zoals kabels, camera’s, een recorder die de beelden tien dagen bewaart en een handleiding om de camera’s zelf te installeren.’ ‘Dat scheelt in de kosten. De daadwerkelijke installatie van het systeem in combinatie met internet verzorgt StalZicht op afstand. Dat was snel gepiept’, vertelt Raaymakers.