Agro+Zorg, het zorgcollectief voor uw medewerkers

Het is natuurlijk mooi dat u als LTO-lid een aantrekkelijke korting krijgt op uw zorgverzekering bij één van de gecontracteerde zorgaanbieders. Zou het niet mooi meegenomen zijn als ook uw medewerkers ook deze goede voorwaarden krijgen? Zo profiteren uw medewerkers ook van uw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel start daarom met het Agro+Zorg collectief. Uw medewerkers zijn hiermee voordelig verzekerd bij Zilveren Kruis of CZ.

 

Exclusief ledenvoordeel tot 15% korting

Laat uw medewerkers mee profiteren

Het kost u niets & snel geregeld

N

Compleet pakket verzekeringen

Geen gedoe voor u met Agro+Zorg

Wel aantrekkelijke kortingen voor uw medewerkers. Als ondernemer wilt u uw medewerkers graag interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. LTO heeft daarom het volgende voor u geregeld voor uw medewerkers:

  • Biedt uw personeel ook dezelfde goede voorwaarden.
    LTO heeft aan tafel gezeten met de grootste zorgverzekeraars van Nederland en heeft dezelfde goede voorwaarden bedongen voor uw medewerkers. Dat vinden wij verantwoord werkgeverschap.
  • Geen administratieve rompslomp voor u.
    Rompslomp nemen we u graag uit handen. Uw werknemers kunnen zich zelf aanmelden bij Zilveren Kruis of CZ. Ook kunnen ze zelf registreren bij Agro+Zorg dat ze bij u werkzaam zijn. Wij houden ze dan zelf op de hoogte over wijzigingen in het aanbod via opgegeven gegevens.

5% korting op de basis verzekering
15% korting op de aanvullende verzekering

 4% korting op de basis verzekering
10% korting op de aanvullende verzekering

Regel het direct

Het enige wat u nog hoeft te doen is aan uw medewerkers te informeren dat ze gebruik kunnen maken van het collectief. En daar helpen we u ook graag bij. LTO regelt de rest. Bied uw medewerkers wat extra. Het kost u niks extra en u heeft het snel geregeld.

 Blijf op de hoogte.

 

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten.
Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.