Mobiele voertuigbeveiliging

Met slechts één druk op de knop heeft u direct de juiste locatie inzichtelijk.

Veel agrariërs krijgen te maken met diefstal op hun agrarische onderneming. De grootste schadepost ontstaat door de diefstal van machines. Omdat bedrijven steeds vaker hun mobiele tankinstallaties beveiligen richten dieven zich meer op machines. Naast rupskranen zijn ook trekkers voor beregeningsinstallaties vaak het doelwit.

in samenwerking met:

ccv logo

Exclusief ledenvoordeel van 20% korting

Wereldwijde dekking

Draadloos & zeer compact

N

100% opsporingsresultaat

Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse track & trace leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, techniek en betrouwbaarheid van de leverancier. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Moving Intelligence als beste uit de bus als het gaat om beveiliging, prijs, ervaring en kwaliteit.

Bekijk onze selectieprocedure

Meerdere signalen

Bij de selectieprocedure voor een geschikte leverancier voor trackingssystemen, blijkt dat er veel verschillende te krijgen zijn. Er is voor het systeem van Moving Intelligence gekozen omdat het meerdere signalen uitzendt – GPS, GSM en Radio Frequentie – waardoor de peilzender niet te jammen is.

100% opsporingsresultaat

Dit blijkt ook uit het feit dat tot nu toe 100% van de gestolen voertuigen, die zijn uitgerust met een peilzender van Moving Intelligence, zijn teruggevonden. De peilzender van Moving Intelligence is tevens SCM gecertificeerd waardoor in veel gevallen polisvoordeel te behalen valt bij de verzekeraar.

Luciferdoosje

Bij de inkoopprocedure is daarom gekeken naar meer dan alleen de prijs. Het is vooral erg belangrijk dat het voertuig wordt teruggevonden en dat het systeem gemakkelijk te verstoppen is. Dit systeem is zo groot als een luciferdoosje wat de toepasbaarheid vergroot.

Mobiele voertuigbeveiliging van Moving Intelligence

Moving Intelligence: dé marktleider in mobiele object beveiliging. Uw tractor, trailer, werkmaterieel en andere mobiele objecten écht goed beveiligen? Met het peilzender beveiligingssysteem van Moving Intelligence kan nagenoeg alles beveiligd worden. Met slechts één druk op de knop heeft u direct de juiste locatie inzichtelijk.

Dankzij de nieuwste techniek van radiogolven hebben criminelen geen schijn van kans. Ook in containers of andere plekken waar signalen geblocked kunnen worden vindt Moving Intelligence uw eigendom terug. Moving Intelligence heeft inmiddels ruim 30.000 aansluitingen in Europa.

Hoe werkt Moving Intelligence?

De Mi-Peilzenderreeks is uniek tracking en tracing systeem met Europese dekking en voorzien van een eigen voeding. De peilzenders zijn zo klein als luciferdoosjes, hebben een eigen voeding en een levensduur van minimaal 3 jaar. Hierdoor zijn de systemen in elk mobiel object eenvoudig, veilig en uit het zicht te monteren. De peilzender is zichtbaar in het online MiPlatform en in de MiApp.

De peilzender zendt 1 positie per dag door aan het platform. Na diefstalmelding zendt de peilzender via GPS/GSM ieder uur en via Radio Frequentie iedere seconde een signaal uit en is hierdoor nauwkeurig te lokaliseren. Dit maakt de objecten in loodsen, containers of gebouwen ook traceerbaar. Met behulp van deze signalen is uw voertuig of object na diefstal nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.

Bovendien is het systeem dankzij de nieuwste techniek van radiofrequentie onvindbaar voor de huidige GSM/GPRS trackers en omzeilt het via de radiogolven GSM/GPRS blockers en jammers.

Alle voordelen op een rij:

 • 20% ledenkorting
 • Wereldwijde dekking
 • Draadloos en zeer compact
 • Eigen beveiligde website
 • Verschillende alarmmeldingen
 • 12 maanden hardware garantie
 • Professionele inbouw op locatie
 • Locatiebepaling (GSM en RF radiogolven)
 • Zelfs traceerbaar in loodsen, containers en gebouwen
 • Onvindbaar voor de huidige generatie GSM trackers
 • Standaard opvolging in geval van diefstal (recherche module binnen EU 27)
 • Polisvoordeel bij verzekeringsmaatschappijen (vraag dit na bij uw verzekeraar)
 • Interne lithium batterij met een minimale levensduur van 3 jaar (bij één melding per dag)
 • Niet gevoelig voor GSM blockers en jammers dankzij nieuwste techniek van radiofrequentie

Vraag een offerte aan

LTO-leden krijgen 20% korting op het gehele productassortiment.

Prijsstelling

Standaard LTO-ledenprijs
Voor 3 jaar (inclusief montage op locatie) € 728,00 € 582,40
Voor 5 jaar (inclusief montage op locatie) € 944,00 € 755,20

* bij één GSM melding per dag, alle prijzen zijn ex. BTW

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u deze beveiligingsmaatregel met ledenvoordeel aanschaffen? Maak dan gebruik van dit aanvraagformulier. De leverancier neemt contact met u op om u te informeren over de kosten en mogelijkheden.