Opritverklikker

Houd controle over wie er komt en gaat op uw agrarische onderneming. Een sensor detecteert een bezoeker. Hierna klinkt binnenshuis een signaal, waardoor u gewaarschuwd wordt. Zo schrikt u nooit meer van onverwachts bezoek. Als agrariër die lid is van LTO krijgt u een speciaal ledenvoordeel van 10% korting op opritverklikkers.

in samenwerking met:

ccv logo

Ledenkorting van 10% op opritverklikkers

Zeer eenvoudige zelfinstallatie

Deskundig advies & ondersteuning

Hoge kwaliteit, vakkundig en ervaring

Opritverklikker ALB Systems

Een opritverklikker bestaat standaard uit een draadloze buitensensor, een bel voor binnen en een adapter. Afstanden tot 1 kilometer zijn te overbruggen. Aanvullend zijn te leveren: gsm-kiezers, camerasystemen en draadloze bellen. Opritverklikkers zijn leverbaar vanaf € 252 incl. btw (zonder ledenvoordeel).

LTO Ledenvoordeel heeft de opritverklikker collectief ingekocht bij het bedrijf ALB Systems uit Dalfsen. Deze leverancier heeft de opritverklikker in Nederland geïntroduceerd en is specialist in draadloze opritverklikkers. Hierdoor kunt u rekenen op deskundig advies met telefonische ondersteuning, jarenlange ervaring en een eigen serviceafdeling.

Meer informatie over de systemen: www.opritverklikker.nl

Praktijkvoorbeeld 1

Boer Piet is eigenaar van een boerderij met 2 opslagschuren. ’S Nachts wordt hij gewekt door  de opritverklikker die hij pas heeft  aangeschaft. Vanuit  zijn slaapkamerraam ziet  hij twee mannen met bivakmutsen lopen. Piet belt  112 en houdt de inbrekers in de gaten totdat de politie arriveert en de inbrekers arresteert. De opritverklikker heeft zijn werk gedaan!

Praktijkvoorbeeld 2

Boer Hans heeft een boerenbedrijf met grote schuren en een pad achterom. Daarnaast heeft hij een oprit waarop hij geen zicht heeft. Hij besluit om 2 opritverklikkers en een camerasysteem te plaatsen. Als er nu iemand zijn erf opkomt klinkt binnenshuis de bel. En als hij op het land of in de schuren bezig is ontvangt hij een bericht op zijn mobiel zodat hij ook dan kan zien wie er op zijn erf komt.

Voor wie geschikt?

Dit product is geschikt voor iedereen die er op geattendeerd wil worden dat er (onverwachtse) bezoekers het erf op komen rijden. Zowel overdag als ’s nachts. Ook ondernemers met een winkel of bezoekersruimte aan huis hebben veel aan een opritverklikker. Klanten hoor je van te voren al aankomen waardoor je hier snel op kunt reageren.

Kosten en ledenvoordeel

Als lid van LTO krijgt u 10% korting. Een opritverklikker is te verkrijgen vanaf circa € 252 (incl. btw zonder ledenvoordeel). Systemen zijn uit voorraad leverbaar. De opritverklikker wordt voorgeprogrammeerd geleverd en is eenvoudig zelf te installeren.

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u deze beveiligingsmaatregel met 10% ledenkorting aanschaffen?  Maak dan gebruik van dit aanvraagformulier. De leverancier neemt contact met u op om u te informeren over de kosten en mogelijkheden.