Legionellapreventie, extra voordelig

Heeft uw bedrijf activiteiten in de verbrede landbouw en krijgt u bezoekers en/of gasten op uw verblijf? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met de legionella wetgeving. Hiermee wil de overheid deze schadelijke bacterie bestrijden om uitbraak te voorkomen. LTO Ledenvoordeel heeft voor alle LTO-leden prijsafspraken gemaakt met Bureau de Wit. Risicoanalyse en beheersplan Van € 760,00 voor € 500,00 en Legionellabemonstering van € 45,00 per monster voor € 40,00 met als doelstelling te voldoen aan alle wettelijke regelgeving op het gebied van Waterveiligheid.

Informatie aanvragen

Risicoanalyse en beheersplan van €760 voor €500

Legionellabemonstering van €45 voor €40 per monster

Betrouwbare analyseresultaten

Ervaring van al meer dan vijftig jaar

Legionellapreventie

Om de groei van legionellabacteriën te voorkomen, is gedegen beheer en controle op de waterkwaliteit en waterveiligheid noodzakelijk. Bureau de Wit vertaalt voor u de actuele legionellawetgeving naar de praktijk. Dit doen wij al meer dan 50 jaar voor zorginstellingen en bedrijven in heel Nederland. Wij bieden een veelzijdig dienstenpakket in legionellapreventie.

Legionella_16x9

Onderdelen legionellapreventie

De Legionellawetgeving leidt tot de volgende preventiemaatregelen:

  • Uitvoeren van een risicoanalyse;
  • Opstellen van een beheersplan;
  • Monsterneming van Legionella.

Voor deze drie onderdelen gelden voor LTO-leden voordelige tarieven. Deze tarieven zijn op te vragen bij de adviseurs van LTO Ledenvoordeel.

Lees meer


Vrijblijvend aanbod

Klik op de knop om vrijblijvend het contactformulier in te vullen. Bureau de Wit neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Zij informeren u in een persoonlijk gesprek over alle aspecten m.b.t. legionellapreventie.

Informatie aanvragen