Hang- en sluitwerk

De basis voor iedere beveiliging is hang- en sluitwerk. Zo ook in de agrarische sector. SKG gecertificeerd hand- en sluitwerk zal de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Het zorgt voor een tijdvertraging voordat de inbrekers zijn slag kan slaan. Een woning met Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) heeft 90% minder kans op een inbraak.

Vrijblijvende prijsopgave

15% korting op de aanschafprijs

SKG certificatie

Vakkundig en vrijblijvend advies

Vakmanschap, specialisme en ervaring

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om deuren en ramen te kunnen bedienen en belangrijker deze op slot te doen zodat deze optimaal beveiligd is tegen inbraak. Om optimale veiligheid te kunnen garanderen, is het belangrijk dat het hang- en sluitwerk aan de hoge eisen voor inbraakpreventie voldoet. Hang- en sluitwerk dat bewezen heeft daadwerkelijk inbraakwerend te zijn, wordt gecertificeerd door het SKG. Het aantal SKG-sterren (maximaal 3) geeft een indicatie van de inbraakwerendheid.

hangsluitwerk

Leverancier:  Nauta

Nauta B.V. is een leverancier/groothandel van veiligheidsoplossingen met een compleet assortiment hang- en sluitwerk en kluizen. Het assortiment omvat merken zoals Nemef, AXA en S2. Er zijn dealers van Nauta in het gehele land geselecteerd.

Meer informatie over de producten: www.vkbregeling.nl en www.nauta.com

Vrijblijvend advies

U kunt ramen en deuren op veel manieren beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan cilinders, raam- en deursloten, veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging, meerpuntssluittingen en scharnieren. Het is mogelijk om hangsloten met dezelfde sleutel als uw deuren te laten sluiten. Hang- en sluitwerk is maatwerk. Vandaar dat een lokale expert bij u langs komt om u uitgebreid te adviseren over het juiste hang- en sluitwerk, toegespitst op de veiligheidssituatie in uw agrarische onderneming, en om de levering (en eventueel montage) met u te bespreken. Doel is te zorgen dat uw bedrijf tot PKVW-standaard wordt gebracht.

Kosten en ledenvoordeel

Hang- en sluitwerk is maatwerk. Vandaar dat een bouwkundig dealer van Nauta uit uw regio een beveiligingsplan maakt. Dit beveiligingsplan is vrijblijvend. Deze specialist kan het hang- en sluitwerk op een juiste wijze monteren.

Als lid van LTO Noord, ZLTO en LLTB krijgt u 15% korting op de aanschafprijs. Deze korting is op basis van collectieve inkoop.

Nauta BV logo

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u deze beveiligingsmaatregel met ledenvoordeel aanschaffen?  Maak dan gebruik van dit aanvraagformulier. De leverancier neemt contact met u op om u te informeren over de kosten en mogelijkheden.

Vrijblijvende prijsopgave