Elektrakeuring schermdoek

Dit type inspectie is specifiek bestemd voor kwekers die verzekerd zijn bij Interpolis. Van Empel Inspecties is bevoegd deze specifieke en verplichte inspecties uit te voeren. Een uitstekende tool om het brandrisico van uw glastuinbouwbedrijf zonder brandvertragende schermdoeken in beeld te brengen. Door uw LTO-lidmaatschap kunt u nu profiteren van flinke korting op de Elektrakeuring schermdoek bij van Empel. Van Empel is volledig SCIOS gecertificeerd en werkt landelijk.

Offerte aanvragen

Exclusief voordeel tot wel 20%

Volledig SCIOS gecertificeerd

Sterk verkleind risico op brand

Vakmanschap, ervaring en kennis

Elektrakeuring schermdoek

Het schoonmaken van reflectoren en vervangen van lampen doet nagenoeg iedere kweker wel eens. Maar écht onderhoud blijft vaak achterwege. Terwijl er meer dan voldoende redenen zijn om het onderhoud van de belichtingsinstallatie serieus te nemen. Allereerst zijn er wettelijke redenen. De belichtingsinstallatie is onderdeel van de elektrische installatie van een bedrijf. De elektrische installatie moet volgens de NEN 3140, de NEN 1010 en volgens onder meer de arbo-wet door een erkend elektrotechnisch installatiebureau worden aangelegd en regelmatig worden gecontroleerd. Bovendien levert een goed onderhouden belichtingsinstallatie een aanzienlijke bijdrage aan de kostenbeheersing, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de totale installatie. Zo wordt het risico van brand of uitval door goed onderhoud sterk verkleind.

Onderdeel van de ‘Elektrakeuring | Schermdoek’ is onder andere:

  • Beoordeling van elektrotechnische tekeningen
  • Doormeten van hoofd- en onderverdeelinrichtingen
  • Controle van alle aardlekschakelaars
  • Controle en doormeten van wandcontactdozen (230V en 400V), verlichtingsarmaturen en elektrische apparatuur (elektrische arbeidsmiddelen vallen hier niet onder).
  • Controle via een steekproef van aansluitsnoeren van ventilatoren, buismotoren en zwavelverdampers.
Logo_vanEmpel

Offerte op maat

De Elektrakeuring | Schermdoek wordt door van Empel voor u met korting tot wel 20% aangeboden! Vraag hier de prijs op voor uw technische installatie:

Offerte aanvragen