Brandstofalarmsysteem TijdZone©

In een volle dieselolietank zit al snel voor duizenden euro’s brandstof. Steeds vaker vindt er diefstal plaats van dieselolie. Hoe kunt u dit voorkomen? Een mogelijkheid is een brandstofalarmsysteem te plaatsen. Deze waarschuwt u als een crimineel diesel wil stelen. Als lid van LTO profiteert u nu van 25% korting op de aanschafprijs!

Vrijblijvende prijsopgave

Exclusief ledenvoordeel van 25% korting

Gaat brandstofdiefstal tegen

Behoud certificaat na herkeuring

Complete dienstverlening

Brandstofalarmsysteem

LTO Ledenvoordeel selecteerde het brandstofalarmsysteem van Mobifox. Dit brandstofalarmsysteem is een doeltreffende manier om brandstofdiefstal tegen te gaan. Het systeem detecteert, registreert en signaleert gebruik van de tank en mogelijke brandstofdiefstal.

Optioneel is het mogelijk om een email, SMS, of telefoonoproep te ontvangen bij een alarm. Het systeem is beveiligd tegen sabotage zoals, uitschakelen stroom, doorknippen bekabeling en demontage deksel.

Brandstofalarm
Mobifox

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u deze beveiligingsmaatregel met ledenvoordeel van 25% korting aanschaffen?  Maak dan gebruik van dit aanvraagformulier.  De leverancier neemt contact met u op om u te informeren over de kosten en mogelijkheden.

Vrijblijvende prijsopgave