Camera’s StalZicht in en om uw bedrijf

Overal ter wereld kijken wat er op uw agrarische onderneming of in uw stal gebeurt. Met StalZicht camera’s kunt u op afstand met uw mobiele telefoon, tablet of pc de beelden live bekijken en de camera’s besturen. De beelden kunnen daarnaast opgenomen worden om later terug te kunnen kijken. Als lid van LTO geniet u van ledenvoordeel van 10% korting op de aanschafprijs.

Vrijblijvende prijsopgave

Ledenkorting van 10% op de aanschafprijs

Zeer eenvoudige zelfinstallatie

Speciaal gericht op de agrarische sector

Hoge kwaliteit, vakkundig en ervaring


Zorgvuldig vergeleken

Productmanager Johan Schuitemaker legt uit: LTO Ledenvoordeel heeft diverse cameraleveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de leverancier. Maar ook naar ervaring in de agrarische sector. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Stalzicht als beste uit de bus als het gaat om prijs, doe-het-zelf pakket, betrouwbaarheid en ervaring in de sector.

Bekijk onze selectieprocedure

Werkwijze en garanties bij StalZicht

Het bedrijf StalZicht camera’s is alleen actief in de agrarische sector. Afgelopen jaren zijn er al 750 camera’s op afstand ingesteld. Voor ieder bedrijf wordt er gezocht naar een passende oplossing.

  • StalZicht werkt op basis van zeer eenvoudige zelf installatie. Vooraf bekijkt u samen met Stalzicht kosteloos middels luchtfoto’s naar wat de beste plek is voor een camera;
  • Na bestelling, kunt u rekenen op snelle levering want alle artikelen zijn voorradig
  • U ontvangt de camera’s per post (verzekerd). Deze hangt u zelf op op uw agrarische onderneming en u sluit de stroom aan en u legt een internetkabel naar de camera’s toe.
  • Vervolgens maakt u een afspraak met StalZicht voor het inregelen van de camera’s op afstand;
  • StalZicht stelt de camera’s op afstand helemaal in zodat deze goed werken en beveiligd zijn met wachtwoorden.
  • StalZicht geeft ondersteuning op afstand om op uw mobiele telefoon of tablet de camerabeelden te kunnen bekijken, inclusief uitleg over het installeren van apps;
  • StalZicht garandeert dat bovenstaande slaagt. Lukt het onverhoopt toch niet dan komt StalZicht langs om alles kosteloos op locatie gereed te maken. Landelijk dekkend m.u.v. Waddeneilanden;
  • StalZicht geeft een jaar lang kosteloze ondersteuning mocht de camera niet meer werken, ook indien u dit per ongeluk zelf gedaan heeft.

Meer informatie over de producten: www.stalzicht.nl

Voor wie is dit geschikt?

De camera’s kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden, en zijn voor veel verschillende toepassingen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan:

 

stalzichtlogo

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u deze beveiligingsmaatregel met 10% ledenvoordeel aanschaffen? Maak dan gebruik van dit aanvraagformulier. De leverancier neemt contact met u op om u te informeren over de kosten en mogelijkheden. Het ledenvoordeel is op basis van collectieve inkoop

Vrijblijvende prijsopgave

Ook interessant voor u:

- 10%

10% korting op camerabewaking (incl. vrijblijvend adviesgesprek en montage)

Lees verder
- 10%

10% korting op de aanschaf van de opritverklikker van ALB systems

Lees verder