Vacature: Ledenvoordeel Adviseur –  28/32 uur,  Wageningen

door | 1 juli 2019

Vind jij het leuk om boeren en tuinders te adviseren over uiteenlopende producten en diensten, van energie tot spuitlicenties. Spreekt jou dat aan? En ben je bovendien klantvriendelijk en pak je dingen snel op? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Wie zijn wij

Wij zijn LTO Ledenvoordeel. Een professionele, dynamische organisatie uit Wageningen. Via ons marktplatform vinden iedere dag vele boeren en tuinders de weg naar inkoopvoordeel. Hierbij werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde marktpartijen, waaronder ook vele bekende brands zoals Greenchoice, Telfort Zakelijk, Zilveren Kruis, CZ en Kärcher.

Daarnaast hebben we ook eigen labels zoals Spuitlicentie.nl en bieden we zelf ontwikkelde diensten aan. LTO Ledenvoordeel is een bedrijfsactiviteit (LTO Bedrijven) van de Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO Nederland), de grootste belangenbehartiger in de agrarische sector.

 

Wegens uitbreiding van ons service team zijn wij op zoek naar een:

klant-, en resultaatgerichte

Ledenvoordeel Adviseur –  28/32 uur,  Wageningen

 

De functie

Als adviseur ben je de schakel tussen de LTO-leden en de partners binnen het ledenvoordeelpakket. Je beantwoordt vragen, voert telefonisch advies,- en verkoopgesprekken en belt offertes na. Je hebt  veel telefonisch contact met leden én met leveranciers.

LTO Ledenvoordeel werkt met meer dan 60 bedrijven (partners) samen, om de leden van LTO te voorzien van de beste deals. In de rol van ledenvoordeel adviseur ben je in de volle breedte bezig met het vertalen van de ledenvoordelen naar de individuele ondernemers. Je geeft eerlijke adviezen, past consultative selling toe en zorgt ervoor dat klanten (leden) zich prettig voelen bij onze organisatie. Kortom: in deze functie zal je je geen moment vervelen.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een goede communicatieve vaardigheid zowel mondeling als schriftelijk;
  • Klantgerichtheid staat bij jou hoog op de prioriteitenlijst;
  • Je denkt oplossingsgericht, ziet en benut kansen, en je hebt oog voor detail;
  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent gedreven en Assertief;
  • Je werkt samen met collega’s in een klein team met een informele maar resultaatgerichte cultuur.
  • Heb je (nog) niet veel kennis van de verschillende producten en diensten in ons pakket? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je snel alle ins en outs leert kennen.

Het aanbod

Een uitdagende baan als adviseur in een jonge dynamische, kwaliteitsgerichte organisatie, waar eigen initiatief verwacht wordt. Je krijgt de kans om jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten in te zetten om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen. Collegialiteit, goede sfeer en een cultuur van samen de schouders eronder kenmerken onze organisatie, zowel in de directe omgeving van LTO Ledenvoordeel als in de grote groep LTO Bedrijven collega’s. We bieden 25 vakantiedagen, aangevuld met 8 ADV-dagen op fulltime basis.

Reactie

Herken je jezelf in dit profiel en spreekt ons aanbod je aan, dan ontvangen wij graag je sollicitatie vóór 31 augustus, gericht aan: LTO Ledenvoordeel, t.a.v. Arnout Goeman via e-mail agoeman@ltoledenvoordeel.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnout Goeman, Manager LTO Ledenvoordeel, tel. 088-888 67 77. Meer informatie over LTO Ledenvoordeel kun je vinden op onze website www.ltoledenvoordeel.nl.