Vacature:  Content Marketeer

Vacature: Content Marketeer

Marketing en communicatie in het hart van de agro-sector.
Spreekt jou dat aan? En ben je bovendien ambitieus en leergierig?
Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn LTO Ledenvoordeel. Een professionele, dynamische organisatie uit Wageningen. Via ons marktplatform vinden iedere dag vele boeren en tuinders de weg naar inkoopvoordeel. Hierbij werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde marktpartijen, waaronder ook vele bekende brands zoals Greenchoice, Telfort Zakelijk, Zilveren Kruis, CZ en Kärcher.

Daarnaast hebben we ook eigen labels zoals Spuitlicentie.nl en bieden we zelf ontwikkelde diensten aan. LTO Ledenvoordeel is een bedrijfsactiviteit (LTO Bedrijven) van de Land- en Tuinbouw Organisatie (LTO Nederland), de grootste belangenbehartiger in de agrarische sector.

 

Wegens uitbreiding van ons marketing team zijn wij op zoek naar een:

Content Marketeer
32 uur – 40 uur,  Wageningen

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de marketing- en communicatie activiteiten van LTO Ledenvoordeel. In deze organiserende, ondersteunende en uitvoerende functie zet je de organisatie verder op de kaart en zorg je voor groei van deelname.

  • Je werkt zelfstandig aan nieuwe content voor zowel online als offline, stelt de content kalender op, en houdt deze bij;
  • Je geeft vorm één van onze belangrijkste marketing tools: onze newsletters en actiemailingen;
  • Je zorgt ervoor dat onze website up-to-date is;
  • Jij geeft vorm aan onze social media;
  • Je ondersteunt in doorontwikkeling van onze omnichannel communicatie (CDP, CRM, liquid content enz)
  • Je analyseert resultaten en komt zelfstandig met verbeteringen;
  • Je werkt samen met collega’s in een klein team met een informele maar resultaatgerichte cultuur.

 

Je profiel
Je bent een gedreven en extravert persoon met affiniteit met de agrarische sector en beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je bent praktisch ingesteld en bekend met de basis van Photoshop en met het werken in CMS, bij voorkeur WordPress. Daarnaast ben je resultaatgericht en kun je goed plannen en organiseren. Je denkt oplossingsgericht, ziet en benut kansen, en je hebt oog voor detail.

Het aanbod
Een uitdagende baan als content marketeer in een jonge dynamische, kwaliteitsgerichte organisatie, waar eigen initiatief verwacht wordt. Je krijgt de kans om jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten in te zetten om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen. Collegialiteit, goede sfeer en een cultuur van samen de schouders eronder kenmerken onze organisatie, zowel in de directe omgeving van LTO Ledenvoordeel als in de grote groep LTO Bedrijven collega’s. We bieden 25 vakantiedagen, aangevuld met 8 ADV-dagen, smartphone en laptop worden uiteraard door ons geregeld aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie
Herken je jezelf in dit profiel en spreekt ons aanbod je aan, dan ontvangen wij graag je sollicitatie vóór 12 maart, gericht aan: LTO Ledenvoordeel, t.a.v. Arnout Goeman, Postbus 7003, 6700 CA Wageningen of via e-mail agoeman@ltoledenvoordeel.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnout Goeman, Manager LTO Ledenvoordeel, tel. 088-888 67 77. Meer informatie over LTO Ledenvoordeel kunt u vinden op onze website www.ltoledenvoordeel.nl.