Selecteer een pagina

Ik kies voor LTO-korting bij KPN!

Zakelijk internet en TV

Ideaal voor ondernemers

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO biedt KPN 5% korting op een zakelijk internetpakket. Breid uw pakket uit met allerhande extra’s zoals TV en vaste telefonie.

En heeft u al mobiele telefonie van KPN? Dan ontvangt u extra voordeel op uw mobiele abonnement en op entertainment producten zoals Spotify.

N
Probleemloos overstappen, u blijft mobiel bereikbaar

Doorlopend 5% ledenvoordeel

Het betrouwbare netwerk van KPN

P

Extra korting icm mobiele telefonie

Razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet

Met KPN hebt u razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet. Met snelheden vanaf 50 Mbit/s tot maar liefst 1 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezel verbinding. Bij een zakelijk internet abonnement van KPN ontvangt u bovendien tal van extra’s zoals extra beveiliging tegen cybercriminaliteit. 

Internet & TV

Als lid van LTO krijgt u 5% korting op uw zakelijke internetaansluiting. U kunt dit combineren met mobiele telefonie en TV.

Snelheid Normale prijs (ex. btw) Ledenprijs -5% (ex btw)
50MB 42 39,9
100MB 46,16 43,83
200MB 48,2 45,79
500MB 52,33 49,71
1 GB 60,60 57,57

Voorwaarden Zakelijk internet

  • Wilt u deelnemen aan dit aanbod dan heeft u een KvK registratie nodig. Zonder KvK-registratie kunt u niet deelnemen aan dit aanbod.
  • Bent u reeds een bestaande klant van KPN en wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Dan kunt u gebruik maken van dit aanbod vanaf de einddatum van uw huidige contract. U kunt dit nakijken op MijnKPN.
  • Wanneer u reeds mobiele telefonie heeft van KPN maar nog geen internetaansluiting van KPN dan kunt u gebruik maken van dit aanbod en gaat u direct profiteren van extra compleet voordelen.
  • We kunnen alleen de beschikbare snelheid op locatie leveren, doe hiervoor een postcode check op kpn.com
  • De 5% korting geldt exclusief op de prijs van uw internet zo lang als uw contract loopt. Additionele diensten zijn uitgesloten van korting.
  • De 5% korting geldt op de listprice. De listprice is nog steeds onderhevig aan reguliere indexatie als KPN die uitvoert.

LTO Ledenvoordeel kiest voor

Welk abonnement past bij u?

Kies ook voor ledenvoordeel bij KPN op zakelijk internet met of zonder TV en vaste telefonie. Bekijk welk abonnement het beste bij uw situatie past.