Selecteer een pagina

Ledenvoordeel voor Plantum-leden

Plantum-leden kunnen gebruik maken van de kortingsregelingen via LTO Ledenvoordeel. Wij onderhandelen met leveranciers en dienstverleners namens en voor alle leden van alle aangesloten organisaties, waaronder bijvoorbeeld ook Plantum en VGB.

Met in totaal meer dan 45.000 ondernemers kunnen we betere voorwaarden bedingen. Zo benutten we de kracht van het collectief optimaal. Dit resulteert in voordeel voor u! Het voordeel bestaat uit scherpe tarieven, betere leveringsconditie en optimale service.

Hoe werkt het?

U vindt informatie over alle voordelen op deze website. Bij ieder product geven we aan hoe u gemakkelijk gebruik kunt maken van het voordeel. Meestal is dit via een aanvraagformulier. U hoeft niet in te loggen op deze website of een lidnummer op te geven. De controle van rechtmatigheid van de korting gebeurt na de aanvraag.

Meer service

Heeft u vragen over de kortingsregelingen en inkoopcondities van de ledenvoordelen of andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Emma, Miranda en Ramon staan voor u klaar.

Bekijk uw voordelen

 
 

Zorgverzekering

 
 

Kies snel en gemakkelijk het pakket dat het beste bij u en uw gezin past met onze zorgvergelijker.

Meer over zorgverzekeringen

 
 

Energie

 
 

Ledenvoordeel biedt onder andere groene stroom en aardgas tegen voordelige tarieven en aanschaf van zonnepanelen met korting.

Meer over energie

 
 

Arbeid

 
 

LTO Arbeidskracht ontzorgt en ontlast agrarische werkgevers bij allerlei zaken die gekoppeld zijn aan het werkgeverschap.

Meer over arbeid

 
 

Koffie

 
 

Via ledenvoordeel krijgt u tot wel 40% korting op koffie en apparatuur van bijvoorbeeld Miofino, Pelican Rouge of Lavazza.

Meer over koffie

 

Samen inkopen loont!