Selecteer een pagina

LTO leden krijgen meer!

Blijf op de hoogte

Uiterlijk 12 november volgen de definitieve premies en invulling van de pakketten van de zorgverzekeraars voor 2023. Wilt u een seintje? Meld u dan nu aan en u ontvangt een bericht als de tarieven bekend zijn en de zorgvergelijker klaar staat.

Profiteer van de extra's via het LTO Zorgcollectief

Als LTO-lid krijgt u korting op uw zorgverzekering en ontvangt u bovendien diverse extra’s in de aanvullende pakketten. U heeft in 2023 keuze uit een aanbod van vier vooraanstaande verzekeraars: VGZ, CZ, Zilveren Kruis, Univé en De Friesland. De kortingen voor komend jaar worden medio november bekend gemaakt.

 

$

We maken het u graag makkelijk met de LTO Zorgvergelijker.
Hiermee vergelijkt u alle basis zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen uit het LTO collectief met elkaar. Daarbij wordt rekening gehouden met de collectieve kortingen en voordelen (andere vergelijkingswebsites doen dat niet).

Bekijk snel wat het beste bij u past!

 

Vergelijk nu:

Bij VGZ ontvangt u 15% korting op de collectieve aanvullende verzekering* en 10% korting op de collectieve tandartsverzekering*.

LTO leden krijgen meer

U ontvangt ruime vergoedingen en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl bij de aanvullende pakketten. Bijvoorbeeld extra fysiotherapie, extra preventiebudget of een openup dekking voor psychologische hulp.

De LTO collectiviteitscode voor VGZ is:
87720870

Bent u al verzekerd bij VGZ?
Ga dan naar Mijn VGZ om de code door te geven.

Bij CZ ontvangt u 10% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*.

LTO leden krijgen meer

U krijgt ook nog tientallen andere voordelen en extra’s, zoals een preventie-tegoed van minimaal € 150 bij alle collectieve aanvullende verzekeringen. Toegang tot diensten als online coach en wachtlijstbemiddeling.

De LTO collectiviteitscode voor CZ is:
004857712

Bent u al verzekerd bij CZ?
Ga dan naar Mijn CZ om de code door te geven.

Bij Zilveren Kruis ontvangt u 15% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*.

LTO leden krijgen meer

Als u een collectieve aanvullende verzekering kiest krijgt u ook extra’s zoals een cursus goed slapen of mindfulness of online hulp bij psychische klachten.

De LTO collectiviteitscode voor Zilveren Kruis is:
207082061

Bent u al verzekerd bij Zilveren Kruis?
Ga naar Mijn Zilveren Kruis om de code door te geven.

Bij Univé ontvangt u 10% korting op de collectieve aanvullende en tandartsverzekeringen*.

LTO leden krijgen meer

Naast de korting ontvangt u een ruime tandartsverzekering voor u en uw gezin of een vakantietolk bij een medisch gesprek in het buitenland, hulp in elke fase van uw leven.

De LTO collectiviteitscode voor Univé is:
10608

Bent u al verzekerd bij Univé?
Ga naar Mijn Univé om de code door te geven.

*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen. Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden.

Nieuws over zorgverzekeringen

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.