Selecteer een pagina

Verzekeringen voor agrarisch ondernemers

Ondernemers in de agrarische sector hebben vaak heel specifieke verzekeringen nodig om hun bedrijf goed te verzekeren. U wilt onnodige risico’s voorkomen maar natuurlijk ook onnodig hoge premies. LTO Ledenvoordeel heeft daarom met diverse partijen afspraken gemaakt over korting maar ook over goed advies.

Korting op zorgverzekeringen

Elk jaar maken wij met diverse zorgverzekeraars nieuwe afspraken voor het LTO Zorgcollectief. U krijgt tot 5% korting op de basispremie en tot 15% korting op aanvullende collectieve pakketten. De aanvullende verzekeringen zijn afgestemd op mensen met fysiek zwaar werk en uitdagend ondernemerschap met bijvoorbeeld extra fysiotherapie en extra hulp bij mentale klachten. Ga naar het overzicht zorgverzekeringen.

Ook voor medewerkers inde agrosector is er een collectief met goede en voordelige zorgverzekeringen: Agro+Zorg

Korting op particuliere verzekeringen bij Univé

Met verzekeraar Univé hebben we afspraken gemaakt voor LTO leden over korting op uw particuliere verzekeringen zoals aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, rechtsbijstand… Lees meer

Gratis verzekeringscheck

Onze collega’s van LTO Verzekeringen kunnen u voorzien van een goed advies op maat. De adviseurs hebben veel kennis van de risico’s en voorwaarden in de land- en tuinbouwsector en kunnen de juiste verzekeringen voor u regelen. Vraag een gratis verzekeringscheck aan.

 

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.