Gewasbeschermingsgids

De Gewasbeschermingsgids Akkerbouw & Veehouderij is een jaarlijkse uitgave met daarin een overzicht van alle toegestane middelen in uw teelt. Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids, bespaart u jaarlijks € 9,- op de aanschafprijs.

Gewasbeschermingsgids 2019

De Gewasbeschermingsgids Akkerbouw & Veehouderij is een jaarlijkse uitgave met daarin een overzicht van alle toegestane middelen in uw teelt.

LTO Ledenvoordeel wil de aanschafprijs laag houden door de gids gezamenlijk in te kopen. Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids betaald u slecht € 35,00 per gids.

Na uw aanmelding ontvangt u, tot wederopzegging, de gids jaarlijks thuis. U heeft er daarna geen omkijken meer naar zodat u altijd beschikt over actuele informatie. Meedoen is belangrijk want zo houden we de kosten voor een goede informatievoorziening laag.

Verzendkosten

Per bestelling betaalt u € 4,25 verzendkosten. Als u meerdere gidsen tegelijkertijd bestelt, dan betaalt u maar één keer verzendkosten.

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik de gewasbeschermingsgids nodig?
U vindt in de uitgave alle toegestane middelen per ziektebeeld. Adviesbureau Delphy heeft deze  bovendien gesorteerd op effectiviteit.

Kan ik ook gebruik maken van de smartphone app?
Ja, het gebruik van de smartphone app is bij de prijs inbegrepen.

Wanneer ontvang ik de gids
Indien u zich aanmeldt, ontvangt u de gids eind februari.

Hoe kan ik mij weer afmelden?
Indien u de gids niet meer wenst te ontvangen, kunt u dit voor 1 januari van het volgende jaar kenbaar maken bij LTO Ledenvoordeel.

Hoe gaat de betaling?
De betaling verloopt via automatische incasso.

Ben ik goedkoper uit?
Door gezamenlijke inkoop krijgt u korting.
Ook in de vervolgjaren kunt u weer rekenen op een scherpe prijs.

Van wie ontvang ik de factuur?
U ontvangt de factuur van LTO Ledenvoordeel.

Staat uw vraag er niet bij, aarzel dan niet om contact op te nemen met LTO Ledenvoordeel.

Aanmelden

Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids, bespaart u jaarlijks € 9,- op de aanschafprijs. Meld u aan via onderstaande knop.