Gewasbeschermingsgids

De Gewasbeschermingsgids Akkerbouw & Veehouderij is een jaarlijkse uitgave met daarin een overzicht van alle toegestane middelen in uw teelt. Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids, bespaart u jaarlijks € 9,- op de aanschafprijs.

Abonneren

Gewasbeschermingsgids 2019

De Gewasbeschermingsgids Akkerbouw & Veehouderij is een jaarlijkse uitgave met daarin een overzicht van alle toegestane middelen in uw teelt.

LTO Ledenvoordeel wil de aanschafprijs laag houden door de gids gezamenlijk in te kopen. Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids betaald u slecht € 35,00 per gids.

Na uw aanmelding ontvangt u, tot wederopzegging, de gids jaarlijks thuis. U heeft er daarna geen omkijken meer naar zodat u altijd beschikt over actuele informatie. Meedoen is belangrijk want zo houden we de kosten voor een goede informatievoorziening laag.

Verzendkosten

Per bestelling betaalt u € 4,25 verzendkosten. Als u meerdere gidsen tegelijkertijd bestelt, dan betaalt u maar één keer verzendkosten.

 


Aanmelden

Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids, bespaart u jaarlijks € 9,- op de aanschafprijs. Meld u aan via onderstaande knop.

Abonneren