Selecteer een pagina

Rose Jeronimus, marketing & communicatie

Mijn loopbaan begon in de horeca, met weekendbaantjes bij restaurants en evenementenbureaus. Ik vond het leuk werk omdat er altijd wel wat gebeurde en ging logischerwijs studeren aan de hotelschool. Tijdens mijn stage ontdekte ik dat ik vooral de PR en marketing leuk vond en volgde aansluitend een opleiding communicatie.

Als Wageninger hoor je veel over landbouw, duurzaamheid en gezonde voeding… maar mijn échte kennismaking met de land- en tuinbouw was bij de stichting Vrienden van het Platteland. Ik begon daar als marketingmedewerker en ben zo steeds verder de communicatie ingerold. Sindsdien draag ik de boeren en tuinders een warm hart toe.

Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan als contentmarketeer bij LTO Ledenvoordeel. Een van de belangrijkste dingen waar ik me mee bezig houd is het organiseren en creëren van informatie over alle producten en diensten, en dat zijn er nogal wat. Ik wil de lezer interessante verhalen bieden en de wat meer ingewikkelde onderwerpen zo makkelijk mogelijk maken. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen veel voordeel te halen bij LTO Ledenvoordeel als hij of zij de juiste weg maar vindt!