Michiel Loman, marketing coördinator

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en kwam daardoor al op jonge leeftijd in contact met de tuinbouwsector. Hoewel ik met veel plezier terugkijk op de tijd die ik daar heb doorgebracht is mijn echte passie marketing en online development. De klant moet hierbij altijd centraal staan. Mijn rol bij LTO Ledenvoordeel bevindt zich dan ook op dat snijvlak.

Ik denk nieuwe online tools en marketing acties uit en ontwikkel ze in nauwe samenwerking met mijn LTO-collega’s, een netwerk van programmeurs en ontwerpers. Doordat we veel in eigen huis ontwikkelen werken we zeer kostenefficiënt en zijn we toegespitst op boeren en tuinders. Als leden er vervolgens massaal gebruik van willen maken heb ik het idee dat we echt waarde hebben toegevoegd aan het lidmaatschap. En gelukkig gebeurt dat vaak!

Hoe help ik u verder?

Iedere dag probeer ik het ledenvoordeel een beetje beter te maken. Bijvoorbeeld door het doorontwikkelen van onze ledenvoordeelwebsite of het introduceren van gebruiksvriendelijke tools zoals de ltozorgvergelijker, de voordeelcalculator, spuitlicentie.nl en seasonalwork.nl.
Ook ben ik blij met onze ledenvoordeelkrant waardoor we een overzicht van ons pakket aan ledenvoordelen op de keukentafel kunnen bieden. Uw feedback is heel belangrijk. Dus laat ons weten wat we wel goed doen en wat misschien beter kan.