Selecteer een pagina

Productmanager Ledenvoordeel & Webdevelopment

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en kwam daardoor al op jonge leeftijd in contact met de tuinbouwsector.

Als productmanager houd ik me bezig met uitbreiding en beheer van ons productassortiment. Telefonie, energie of bedrijfsbenodigdheden; ik zoek selecteer graag de beste partij in de markt tegen de best mogelijke condities voor onze leden.

Daarnaast denk ik ook samen met onze partners nieuwe online tools en inkoop acties uit en ontwikkel ze in nauwe samenwerking met mijn LTO-collega’s, een netwerk van marketeers, programmeurs en ontwerpers. Doordat we veel in eigen huis ontwikkelen werken we zeer kostenefficiënt en zijn we toegespitst op boeren en tuinders. Als leden er vervolgens massaal gebruik van willen maken heb ik het idee dat we echt waarde hebben toegevoegd aan het lidmaatschap. En gelukkig gebeurt dat vaak!

Hoe help ik u verder?

Iedere dag probeer ik het ledenvoordeel een beetje beter te maken. Bijvoorbeeld door het doorontwikkelen van het aanbod, onze ledenvoordeelwebsite of het introduceren van gebruiksvriendelijke tools zoals de ltozorgvergelijker. Ook ben ik trots op onze ledenvoordeelkrant waarmee we een overzicht van ons pakket aan ledenvoordelen op de keukentafel kunnen bieden. Uw feedback is heel belangrijk. Dus laat ons weten wat we wel goed doen en wat misschien beter kan.

Contacteer Michiel Loman

T: 06 30 86 01 14

E: mloman@ltoledenvoordeel.nl