Selecteer een pagina

Goed om te weten

LTO Ledenvoordeel houdt zich bezig met het bieden van voordelen exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Het voordeel bestaat niet alleen uit financieel voordeel maar ook uit service, kwaliteit en gemak. Elke dag zetten wij onze kennis en ervaring in voor de ruim 45.000 LTO-leden. Om te zorgen dat leden aan het eind van de dag een betere prijs krijgen zonder veel tijd kwijt te zijn aan het vergelijken van tientallen offertes.

Welkom bij LTO Ledenvoordeel

[one_sixth]

[image source_type=”attachment_id” source_value=”3991″ size=”small” type=”nomargin” align=”center”]

Arnout Goeman,
Manager LTO Ledenvoordeel

[/one_sixth]

‘’De meeste LTO-leden weten dat zij bij LTO Ledenvoordeel korting kunnen krijgen op diverse producten en diensten. Er zijn echter ook een aantal misverstanden. Over het ledenvoordeel aanbod bijvoorbeeld. Weinig producten? Er zijn vandaag de dag ruim 40 verschillende ledenvoordelen in het assortiment. Over het voordeel. Te weinig korting? Hoe hoog de korting ook is er zijn altijd marktpartijen die onder de prijs door zullen schieten ten koste van de kwaliteit. Daarom kiezen wij voor de combinatie: een scherpe prijs met uitstekende voorwaarden! U heeft altijd de beste deal. Over het ledenvoordeel? Gaat het wel naar de leden? Onze organisatie ontvangt voor haar werkzaamheden geen contributiegelden of ledengelden van LTO Noord, ZLTO of LLTB. Een gedeelte van de gerealiseerde korting wordt gebruikt om de organisatie te laten bestaan. Met een team van zes medewerkers voeren wij alle werkzaamheden voor de leden uit. Ruim 80% van het ledenvoordeel gaat dan ook naar de leden!

Hieronder vindt u meer veel gestelde vragen. En bedenk, we zijn er voor de leden en dus voor u. We gaan voor het beste aanbod en mocht u ergens tegenaan lopen, dan zullen wij er alles aan doen om u te helpen.

 

 

Veel gestelde vragen over

[qa cat=over-lto-ledenvoordeel]