‘Opritverklikker geeft mij een veilig gevoel’

‘Opritverklikker geeft mij een veilig gevoel’

‘Voor de afkalfstal had ik destijdes een camera aangeschaft. Hiermee kon ik het afkalven in de gaten houden maar geen beelden terugkijken.’ Melkveehouder Ophoff uit Dalfsen kwam er na de beveiligingsscan vanuit LTO achter dat er veel meer mogelijkheden waren. ‘Naar aanleiding van de beveiligingsscan heb ik besloten een opritverklikker gekoppeld aan een camerasysteem aan te schaffen.’
‘Dit is voor mij ideaal want ik ontvang thuis, maar ook als ik weg ben, een melding op mijn smartphone wanneer mensen of voertuigen mijn erf betreden. Ik kan dan gelijk, of natuurlijk later, de beelden van precies dat ene moment terugkijken en zelfs inzoomen. Het lukt zelfs om kentekens te lezen.’

Daarnaast kan Ophoff het bedrijfsmatige gedeelte (de afkalverij) op ieder gewenst moment in de gaten houden. ‘Je hoort zo vaak dat er ingebroken wordt op het platteland, niet alleen ’s nachts maar zelfs overdag. Dan is het fijn te weten dat je een melding krijgt van de opritverklikker wanneer iemand mijn erf betreed. Dat geeft mij een veilig gevoel. Ik zou het niet meer willen missen.’

- 10%

10% korting op de aanschaf van de opritverklikker van ALB systems

Lees verder