Selecteer een pagina

Zelf percelen intekenen op de FieldScout desktop versie

door | 4 oktober 2021

De veelgebruikte FieldScout app is sinds kort ook beschikbaar in de desktopversie. Hiermee volgt u de groei van uw gewassen nu ook op uw PC of MAC. Deze versie heeft recent een update gekregen waardoor u nu ook uw eigen percelen kunt intekenen. Dit is handig als de gewenste percelen niet in de BRP 2020 staat of als u zelf de grenzen wilt bepalen.

U tekent nu eenvoudig uw eigen perceel in de FieldScout-app. Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe browser-versie. Uiteraard is het gecreëerde perceel wel terug te vinden in de Android of iPhone app.

Kortingscode op FieldScout
Al vele LTO-leden hebben gebruik gemaakt van het ledenvoordeel op FieldScout. Hiermee volgt u eenvoudig de groei van uw percelen in een app. LTO-leden kunnen gebruik maken van een kortingscode voor maximaal 20 hectare, volledig kosteloos.

Ook aan het einde van het seizoen is het zeker niet te laat om nog wat te hebben aan de waardevolle data die de app biedt. Het is nu juist tijd om te evalueren en deze kennis voor de volgend seizoen weer te gebruiken.

De kortingscode voor 20 hectare is: WHK6G1 (alleen voor LTO-leden)

Maak direct uw velden aan
Smart farming