Selecteer een pagina

Win koffieautomaat van Pelican Rouge

door | 15 februari 2017

LTO Ledenvoordeel en Pelican Rouge bieden LTO-leden op de kop af twee jaar lekkere koffie voor een fatsoenlijke prijs. Om dit te vieren, is een quiz gemaakt waarbij een koffiemachine valt te winnen. ‘Al meer dan 300 leden van LTO maken gebruik van het ledenvoordeel op automaten en koffie van Pelican Rouge’, vertelt accountmanager Bart Oosterhoff van Pelican Rouge. ‘En daar zijn we trots op.’ Direct naar de koffiequiz
‘We houden in ons aanbod rekening met grote maar ook met kleine koffiegebruikers. Er is immers veel variatie in bedrijfsomvang bij agrariërs. De een ontvangt vaak gasten, de ander verzorgt vergaderingen en een derde heeft alleen koffie nodig voor zichzelf en de medewerkers.’

De kortingspercentages voor LTO-leden variëren van 44 tot 65 procent op instant koffie, 32 tot 49 procent op freshbrew, bonen en cups en 34 tot 43 procent korting op automaten. Pelican Rouge biedt een brede dienstverlening. ‘Van de levering, installatie en onderhoud van een automaat tot het bezorgen en versturen van de ingrediënten zoals koffie, thee, cacao en aanverwante zaken. We kunnen alles voor de agrariër regelen.’ Ook een onderhoudscontract kan worden afgesloten. Deze is bij voldoende afname zelfs volledig gratis.

‘Een goede barista is net een chefkok die de consument verrast met bijzondere smaken.’


Eigen branderij Meer dan 50 jaar is Pelican Rouge Coffee Solutions met een eigen branderij in Dordrecht bekend in de zakelijke koffiemarkt. De koffieleverancier, ook bekend van de vroegere naam Roode Pelikaan, telt ruim 600 medewerkers en heeft vestigingen in 12 landen. Het merk stamt al uit 1863, toen het werd opgericht in Antwerpen.

‘Zo veel mensen, zo veel wensen. Er is veel smaakvariatie mogelijk bij koffie. Licht of donker branden, onder druk of zonder druk bereiden, grof of fijn malen; in de branderij bepaalt de barista uiteindelijk hoe de rauwe koffieboon wordt verwerkt tot vloeibare koffie’, vertelt Oosterhoff. ‘Een goede barista is net een chefkok die de consument verrast met bijzondere smaken.’

Speel de koffiequiz en win! Welke kleur hebben ongebrande koffiebonen? Waar staat de branderij van Pelican Rouge? Speel de koffiequiz en maak kans op een Cino capsulemachine van Pelican Rouge ter waarde van 113,74 euro. Uiteraard krijgt u er ook een paar doosjes heerlijke Pelican Rouge capsules bij.

Speel mee op www.ltoledenvoordeel.nl/koffiequiz

Ledenvoordeel op koffie

Leden van LTO maken gebruik van de speciale voorwaarden die zijn bedongen door LTO Ledenvoordeel. De kortingspercentages zijn als volgt opgebouwd:

  • Leden krijgen 44% tot 65% korting op instant koffie;
  • Leden krijgen 32% tot 49% korting op freshbrew, bonen en cups;
  • Leden krijgen 34% tot 43% korting op automaten.

De korting kan hierdoor flink oplopen. Voor meer informatie over het ledenvoordeel op koffie gaat u naar www.ledenvoordeel.nl/koffie.

Koffie_16x9

34% tot 43% korting Pelican Rouge