Selecteer een pagina

Wilt u zonnepanelen? Haal het maximale eruit

door | 24 augustus 2020

Bent u een grootzakelijke energieverbruiker en overweegt u zonnepanelen te plaatsen? Dan is het raadzaam om u vooraf te verdiepen in de mogelijkheden, want de materie is vaak ingewikkeld en kennis van zaken is gewenst.

Full Power Support kan u helpen, bijvoorbeeld met het maken van een haalbaarheids- of rendementsanalyse en het onderzoeken van belastingvoordelen voor uw specifieke situatie. Leden van LTO krijgen korting op de diensten van het energiebureau.

Als u hernieuwbare energie gaat produceren, komt u wellicht in aanmerking voor subsidie Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++). Vanaf 24 november gaat er een nieuwe inschrijfronde open via de RVO. De overheid stelt dan een budget van 5 miljard beschikbaar voor ondernemers die willen investeren in groene energie. De nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie. Full power Support kan leden ook van dienst zijn met het aanvragen van de SDE+ subsidie.

Eigenaar Nick Waltmans ligt toe: ‘Ik kan de agrarisch ondernemer al het werk uit handen nemen en zorgen dat de SDE+ aanvraag tijdig en volledig gebeurt. Dit doe ik op basis van het principe: no cure, no pay. Ik vraag de SDE+ subsidie voor de ondernemer aan. Als de subsidie niet toegekend wordt, kost het hem dus niets.

- 10%

Voor al uw advies bij zonnepanelen, SDE+ Subsidie en rendementsberekeningen

Lees verder