Selecteer een pagina

Univé zorgverzekering: bespaar ca €100,- p/j

door | 2 november 2016

Zorg wilt u goed geregeld hebben. Passend bij uw wensen. En misschien nog wel belangrijker: betaalbaar. Daarom heeft Univé de Univé Zorg Vrij polis ontwikkeld. Een complete zorgverzekering, met veel extra’s. En u krijgt ook nog eens 9% korting op de premie.
Nu meedoen levert u direct voordeel op. U ontvangt vanaf 1 januari 2017 9% korting op de premie van de Univé Zorg Vrij polis èn 10% korting op de premie van de Aanvullend Goed, Beter en Best. Dit betekent maar liefst een besparing van circa € 100! En met de Univé Zorg Vrij polis bepaalt u zelf naar welke zorgaanbieder u gaat. Ook hebben wij extra vergoedingen opgenomen zoals een gratis bril en 32 behandelingen beweegzorg (zoals fysiotherapie). Binnen dit aanbod kunt u bovendien nog steeds uw persoonlijke zorgverzekering samenstellen. Zodat u niet betaalt voor zorg die u niet nodig heeft. U krijgt dus altijd een pakket ‘op maat’.

Er zijn ook andere voordelen

Want, zoals u dat gewend bent van Univé, profiteert u van de kracht van het collectief. Niet alleen op financieel gebied, maar ook met kennis. Die kennis delen we. Niet alleen op onze website maar ook via de Univé-adviseurs in onze 150 winkels of aan de telefoon. Wij helpen u graag.

De premies van de zorgverzekeringen voor 2017 zijn nog niet bekend. Benieuwd naar uw zorgpremie 2017? Meld u dan direct aan via onderstaand formulier. U wordt als eerste op de hoogte gesteld zodra de nieuwe zorgpremies zijn uitgerekend. Meld u hier aan.

Ledenvoordeel bij verzekering van Univé

Als lid van LTO krijgt u korting bij Univé op veel verzekeringen, zoals uw zorgverzekering, autoverzekering of inboedelverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en nog vele andere.

[image source_type=”attachment_id” source_value=”14831″ width=”230″ link=”/unive/” quality=”100″]

tot 10% korting Univé