Selecteer een pagina

Tuinder Niels Zuurbier: ‘We halen er alles, van suikerklontjes tot printer’

door | 18 september 2017

In de land- en tuinbouw is Lyreco, leverancier van werkplaatsbenodigdhe-den, nog niet zo bekend. Ondernemers die bij Lyreco bestellen roemen het brede assortiment, de lage prijs en het bestelgemak.

Lyreco is al bijna 90 jaar leverancier van werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. Het bedrijf levert producten op het gebied van persoonlijke bescherming, catering, hygiëne en administratie. Eén van de tevreden agrarische klanten is Niels Zuurbier. De ondernemer, die met drie compagnons een tuinbouwbedrijf van 200 hectare runt in Heerhugowaard, is drie jaar klant en er goed over te spreken. Ze bestellen producten voor op kantoor, in de kantine en schoonmaakmiddelen. ‘Je kunt het zo gek niet verzinnen of Lyreco heeft het’, aldus de ondernemer. ‘We halen er alles, van suikerklontjes tot aan de printer.’

Het complete assortiment en de scherpe prijzen vindt hij belangrijk, maar zeker ook het bestelgemak: hij heeft een eigen account waardoor hij snel en gemakkelijk via de computer kan bestellen. ‘Wat ik vandaag bestel is morgen geleverd. En de service is ook perfect.’ Lyreco hanteert standaard een leveringstermijn van maximaal 24 uur. Bij bestellingen boven € 50,- rekent het bedrijf geen verzendkosten.

Zuurbier is bekend met LTO Ledenvoordeel en bespaart, dankzij deze dienst niet alleen geld maar ook tijd en brandstofkosten omdat hij niet naar de winkel hoeft voor de aankopen. ‘En Lyreco heeft regelmatig leuke aanbiedingen en acties.’

LTO-voordeel account aanmaken

Alle leden met een bedrijf (KvK en/of BTW-nummer) kunnen zich aanmelden voor ledenvoordeel bij Lyreco. Via onderstaande knop heeft u dit zo geregeld.

Meer over korting bij Lyreco

Aanmelden voor korting bij Lyreco

Nieuws