Selecteer een pagina

Top 5 voordelen van een tankpas

door | 25 juni 2019

Vraagt u zich ook regelmatig af hoe u het beste kan besparen op brandstof? Meestal blijkt het toch niet zo makkelijk om in de buurt de goedkoopste pomp van dat moment te vinden. En de prijzen veranderen soms ook een paar keer per dag. Dus daarom hebben we de voordelen van zo’n tankpas nog eens voor u op een rijtje gezet.
Voordeel 1 – Tanken bij verschillende tankstations Met een tankpas kunt u tanken bij álle stations van hetzelfde merk. Sommige passen, zoals die van BP bijvoorbeeld, kunt u ook gebruiken bij stations van andere merken zoals Total, Esso, Argos, Greenpoint en Texaco. Wel zo gemakkelijk.

Voordeel 2 – Altijd korting U krijgt altijd een directe korting op de landelijke adviesprijs. De korting is 9, 10 of tot 11 cent, afhankelijk van de gekozen kaart. Ook op de onbemande stations. En stel nou dat ze aan een pomp een lokale kortingsactie hebben waardoor die prijs lager is dan het landelijke prijs minus de korting? Dan krijgt u gewoon de pompprijs. Zo profiteert u dus altijd van de laagste prijs.

Voordeel 3 – Een bonus aan het eind van het jaar Speciaal voor LTO-leden is er een exclusieve bonusregeling, als u kiest voor de Totalpas of BP pas. U krijgt dan 1 á 2 cent per liter aan het eind van het jaar uitgekeerd als bonus. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Voordeel 4 – Gewoon meedoen met de spaarprogramma’s Bij de meeste kaarten spaart u naast de directe korting ook gewoon mee voor het spaarprogramma. Bijvoorbeeld bij Total, BP en Esso kunt u een gratis clubkaart aanvragen waarmee u elke tankbeurt spaart voor de leukste dingen in de shop. Het spaartegoed kunt u gebruiken voor cadeaubonnen of een cadeaukaart met tanktegoed. Zo wordt de brandstofprijs dus nog lager.

Voordeel 5 – Geen gedoe meer met losse bonnetjes Raak er wel eens een bonnetje kwijt? Dan kan de btw helaas niet meer teruggevraagd worden. Met een tankpas krijgt u één factuur met daarop alle tankbeurten. Handig: per bedrijf kunnen meerdere tankpassen aangevraagd worden.

Het loont dus om een tankpas te gebruiken. Kies de pas van uw favoriete merk en u ontvangt automatisch korting en u heeft er verder geen omkijken naar. En dat voor nog geen tientje per jaar!

LTO Ledenvoordeel heeft met verschillende brandstofleveranciers afspraken gemaakt over korting. U kunt kiezen voor een pas van verschillende merken en uit ruim 2.400 tankstations door heel Nederland.


tot -€ 0,12 /ltr

Tot € 0,12 korting t.o.v. de landelijke adviesprijs bij BP, Esso, Total of Q8

Lees verder

Transport en materieel