Top 5 besparingen met LTO Ledenvoordeel

door | 6 mei 2020

Met 35.000 boeren en tuinders kun je voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft daarom met meer dan 65 partijen afspraken gemaakt over voorwaarden en condities. Samen sta je namelijk sterker. Wij vroegen aan het team Service en Advies waar leden momenteel het meeste op besparen dankzij hun lidmaatschap? Bekijk de top 5.

1. Stroom en aardgas

Het collectief wat LTO Ledenvoordeel heeft met duurzame energieleverancier Greenchoice zorgt voor een doorlopend scherp aanbod voor de inmiddels 6.000 deelnemers. Bovendien is de groene stroom die u geleverd krijgt 100% afkomstig van andere boeren. Daarnaast hebben we voor de vaste tarieven ook nog ons voordelige huismerk Profito. En bent u in de gelegenheid om te sturen in uw stroomverbruik, dan kan het gunstig zijn om gebruik te maken van de dynamische tarieven van NieuweStroom.

De verschillen leggen we u graag uit. > Energie

2. Mobiele telefonie

KPN heeft extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld voor LTO-leden. Wat dacht u van onbeperkt bellen en 2 GB data voor slechts € 16,91 per maand! Dankzij deze scherpe tarieven zijn er al zo’n 6.000 contracten afgesloten via LTO Ledenvoordeel.

> Bekijk alle opties

3. Diesel

Voor een scherpe dieselprijs hoeft u alleen maar op onze website te kijken. Dat bespaart u veel rondbellen en pingelen. Vooral in de drukke oogstperiode zit u daarop niet te wachten. Niet voor niets kiezen steeds meer leden voor onze A-kwaliteit diesel. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

> Bekijk de actuele dagprijs 

4. Kärcher reinigingsapparatuur

Toe aan nieuwe schoonmaakkracht in de stal of op het erf? Kies dan voor een Kärcher professional en ontvang tot € 250 geld terug van LTO. Deze actie wordt dit jaar al voor de vierde keer gehouden. Daardoor is Kärcher onbetwist de nummer 1 qua reinigingsapparatuur in de agro-sector.

> Naar deze actie

5. Zonnepanelen

Bij duurzame energie denken de meeste boeren meestal vanzelf aan zonnepanelen vanwege het rendement. Dit is dankzij de onlangs verruimde salderingsregeling (terugleveren) nog steeds heel aantrekkelijk. Over de afgelopen jaren is er voor meer dan 35 miljoen euro aan zonnepanelen geïnstalleerd met LTO’s collectieve zonnepanelen inkoop. Het LTO-eisenpakket zorgt voor een betrouwbare leverancier voor uw investering.

> Bekijk dit aanbod.

Ledenvoordeel loont altijd
Wij onderzoeken waar LTO-leden behoefte aan hebben. Dat heeft tot nu toe 65 raamcontracten met betere voorwaarden voor LTO-leden opgeleverd. Als lid kunt u ook altijd contact opnemen met de helpdesk van LTO Ledenvoordeel. Stel gerust uw vraag en u krijgt van ons een eerlijk antwoord.

Bekijk het complete aanbod
Dienstverlening