Selecteer een pagina

Top 5 besparingen met LTO Ledenvoordeel

door | 25 mei 2021

Met 30.000 boeren en tuinders kun je voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft daarom met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over voorwaarden en condities.
Samen sta je namelijk sterker. Wij vroegen aan het team Service en Advies waar leden momenteel het meeste op besparen dankzij hun lidmaatschap? Bekijk de top vijf:

1. Stroom en aardgas

Het collectief wat LTO Ledenvoordeel heeft met duurzame energieleverancier Greenchoice zorgt voor een doorlopend scherp aanbod voor de inmiddels 6.000 deelnemers. Bovendien is de groene stroom die u geleverd krijgt 100% afkomstig van andere boeren. Daarnaast hebben we voor de vaste tarieven ook nog ons voordelige huismerk Profito. En bent u in de gelegenheid om te sturen in uw stroomverbruik, dan kan het gunstig zijn om gebruik te maken van de dynamische tarieven van NieuweStroom.

De verschillen leggen we u graag uit. > Stroom en gas

 

 


2. Mobiele telefonie, internet en TV

KPN heeft extra voordelige zakelijke Sim Only abonnementen samengesteld voor LTO-leden. Naast telefonie nu ook ledenvoordeel op internet en TV. Combineer verschillende KPN-producten en profiteer van extra voordeel. Dankzij deze scherpe tarieven zijn er al zo’n 6.000 contracten afgesloten via LTO Ledenvoordeel.

> Bekijk alle opties bij KPN

 

 


3. Diesel

Voor een scherpe dieselprijs hoeft u alleen maar op onze website te kijken. Dat bespaart u veel rondbellen en pingelen. Vooral in de drukke oogstperiode zit u daarop niet te wachten. Niet voor niets kiezen steeds meer leden voor onze A-kwaliteit diesel. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

> Bekijk de actuele dagprijs 

 

 


4. Zonnepanelen

Bij duurzame energie denken de meeste boeren meestal vanzelf aan zonnepanelen vanwege het rendement. Dit is dankzij de onlangs verruimde salderingsregeling (terugleveren) nog steeds heel aantrekkelijk. Over de afgelopen jaren is er voor meer dan 35 miljoen euro aan zonnepanelen geïnstalleerd met LTO’s collectieve zonnepanelen inkoop. Het LTO-eisenpakket zorgt voor een betrouwbare leverancier voor uw investering.

> Bekijk dit aanbod

 

 


5. Afvalinzameling

Al veel agrariërs profiteren van de samenwerking tussen afvalinzamelaar Van Happen Containers en LTO Ledenvoordeel. Door collectieve inkoop krijgen agrariërs die lid zijn van LTO namelijk de beste voorwaarden en een uitstekende prijs.

> Meer over dit aanbod

 

 

 


Samen komen we verder

Onze medewerkers van Service en Advies zitten van maandag t/m vrijdag klaar om uw vragen te beantwoorden met een vrijblijvend en onafhankelijk advies. Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Organisatie