Selecteer een pagina

Tanken mét extra spaarkorting bij meer stations

door | 23 mei 2019

Ledenvoordeel op tankpassen uitgebreid

U kunt al meer dan 12 jaar voordelig tanken via LTO Ledenvoordeel. Maar het kan altijd nog voordeliger. Door samen te werken met andere brancheorganisaties hebben we een vuist kunnen maken. Hierdoor tankt u nu voordelig bij 2.400 stations. U kiest gewoon de tankpas die bij u past.

De prijs aan de pomp is aan grote schommelingen onderhevig en de brandstofmaatschappijen passen de prijzen meerdere keren per dag aan. Van belang is dus de zekerheid dat u nooit te veel betaalt. Via LTO Ledenvoordeel kunt u tot 12 cent per liter besparen (inclusief spaarkorting en jaarbonus). Met diverse brandstofleveranciers is een korting afgesproken op een controleerbare landelijke adviesprijs. U betaalt zo altijd de laagste prijs.

BP-tankpas met bonuskorting

Met de BP-tankpas tankt u altijd met 12 cent korting bij stations van BP, Total, Argos en een aantal Esso tankstations. Doordat een deel van de korting een bonuskorting betreft, heeft u altijd extra voordeel. Dus ook bij voordelige onbemande stations.

Meer keuze

Naast de BP-tankpas kunt u kiezen uit de vernieuwde Total Tankpas, de Esso Tankpas of Q8/Tango-tankpas (de korting per tankpas kan verschillen). Spaaracties van de verschillende merken zijn gewoon geldig. Bovendien wordt er elke twee weken een factuur opgemaakt, handig voor de boekhouding, en de btw-aftrek is gegarandeerd. Kies zelf de pas die het beste bij u past.

tot -€ 0,12 /ltr

Tot € 0,12 korting t.o.v. de landelijke adviesprijs bij BP, Esso, Total of Q8

Lees verder
Transport en materieel