Selecteer een pagina

SDE+ aanvraag hoeft niet lastig te zijn

door | 13 maart 2019

De voorjaarsronde voor het aanvragen van SDE+ subsidie is weer opengesteld. Interessant als u een grootzakelijke energieaansluiting heeft (groter dan 3x 80Amp) en wilt investeren in een grote zonnepaneleninstallatie of een miniwindturbine. De overheid wil met deze subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie het investeren in hernieuwbare energie stimuleren bij bedrijven. De hoogte van de subsidie hangt af van het moment van aanvragen en het totale vermogen van het zonnepanelensysteem. Informatie hierover is te vinden op de website van RVO.

Het aanvragen van de SDE+ bijdrage staat bekend als ingewikkelde klus. Er moet aan eisen worden voldaan zoals vergunningen, capaciteit van aansluitwaarde en exploitatieberekeningen. Ook doordat de regeling opgedeeld is in verschillende fases kan het een lastige klus worden. Hoe eerder u inschrijft hoe lager de vergoeding. Wachten kan dus verstandig zijn, maar er is ook kans dat het budget wordt overschreden. LTO Ledenvoordeel heeft om het u makkelijker te maken een samenwerking met Full Power Support. Via deze partij vraagt u SDE+ subsidie aan op basis van het principe: no cure, no pay.

Nick Waltmans van Full Power Support: ‘Ik kan al het werk voor u uit handen nemen en zorgen dat de SDE+ aanvraag tijdig en volledig gebeurt. Ik vraag de SDE+ subsidie voor de agrariër aan. Als de subsidie niet toegekend wordt, kost het u niets. Is de overheid akkoord, pas dan betaalt u hiervoor.”

Het tarief hiervoor is € 225 (inclusief ledenkorting). Dit is een scherp tarief als u het afzet tegen de reguliere marktprijzen die vaak dubbel zo hoog zijn. LTO Ledenvoordeel staat bovendien honderd procent achter de kennis en aanpak van Full Power Support. Ook voor aanvullend advies zoals rendementsberekeningen kunt u bij Full Power Support terecht.

Kijk op www.ltoledenvoordeel.nl/sde voor meer informatie

 

- 10%

Voor al uw advies bij zonnepanelen, SDE+ Subsidie en rendementsberekeningen

Lees verder
Energie