Selecteer een pagina

PERSBERICHT: LTO Ledenvoordeel sluit overeenkomst met energiebedrijf NieuweStroom

door | 20 februari 2019

Voordelig energie inkopen met dynamische prijzen

LTO Ledenvoordeel heeft voordelige prijsafspraken gemaakt voor alle leden bij energieleverancier NieuweStroom. Hierdoor kunnen alle leden nu ook gebruik maken van een stroom en aardgas aanbod op basis van dynamische prijzen.

NieuweStroom koppelt uw werkelijke verbruik 1-op-1 aan de daghandelsbeurs, met enkel een kleine transparante opslag per kWh/m³. Tarieven voor stroom verschillen per uur, tarieven voor gas per dag. Onderzoeken wijzen uit dat deze inkoopwijze vaak goedkoper uitvalt. Mede doordat dynamische prijzen geen risicopremie bevatten. LTO Leden krijgen daarbovenop een extra ledenvoordeel in de vorm van een lagere opslag. Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel: “Dynamische prijzen worden steeds vaker gekozen door ondernemers. Ook veel LTO leden maakten de vraag naar dynamische prijzen bij ons kenbaar. Het gaat hierbij om ondernemers die via een transparante methode afgerekend willen worden. Vaak hebben ze ook de mogelijkheid om hun verbruikspieken te verschuiven naar de goedkopere momenten. ”

Schuitemaker vervolgt: “Al 6.000 leden maken gebruik van het inkoopvoordeel via LTO Ledenvoordeel. Door de samenwerkingen met onze bestaande partners en de toevoeging van NieuweStroom bieden we u zo een zo compleet en duurzaam mogelijk aanbod.

Het aanbod is voor zowel klein als groot zakelijke gebruikers. Meer informatie is te vinden op ltoledenvoordeel.nl/nieuwestroom

Energie