Nu ook korting op pallettrucks

door | 22 februari 2019

Of u nu op zoek bent naar een heftruck, pallettruck, stapelaar of reachtruck, via LTO Ledenvoordeel kunt u besparen op de aanschaf van nieuwe en tweedehands trucks. Hiermee bespaart u tot € 1.500 op een nieuwe heftruck en € 150 op een elektrische pallettruck.
LTO Ledenvoordeel heeft hiervoor voordelige condities bedongen bij Heffiq. Heffiq is een exclusief dealer van de merken Hyster en Utilev met vestigingen in Nijmegen, Vianen en Hoogeveen. Door een eigen netwerk van monteurs kan een groot gedeelte van het onderhoud bij u op locatie plaatsvinden. Ook op onderhoud en onderdelen geldt een korting van 5 procent.

Zorgvuldig vergeleken

‘LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van heftrucks met elkaar vergeleken’, vertelt productmanager Johan Schuitemaker. ‘Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, service en kwaliteit van de leverancier. Maar ook naar een partij die leden met een kleiner aantal heftrucks goed kan en wil bedienen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Heffiq als beste uit de bus als het gaat om kwaliteit, vakkundigheid, betrouwbaarheid en prijs.’

Hetrucks Leasen en huren

‘Heffiq is dealer van zowel Utilev als Hyster en kan onze leden daarom goed adviseren over wat voor hen de beste keus is’, stelt Schuitemaker. Naast korting op de aanschaf van een heftruck is er ook korting mogelijk op het leasen van een heftruck. Voor leden die tijdelijk een heftruck nodig hebben biedt Heffiq een huuroplossing. LTO-leden krijgen dan 15 procent ledenkorting.

- 5%

Voor korting op nieuwe heftrucks, pallettrucks of voor huur bent u aan het juiste adres.

Lees verder