Selecteer een pagina

In het nieuws: Buurt koopt zelf AED

door | 28 juni 2017

Volgens het AD en de regionale ochtendkranten nemen buurtbewoners steeds vaker het heft in eigen hand en kopen zij zelf een eigen AED: “Want veel overheidsgebouwen, winkelcentra en stations beschikken wel over een AED, maar die zijn meestal na sluitingstijd niet te bereiken.”(lees het gehele artikel )

Snel en adequaat reageren bij een hartstilstand kan een mensenleven redden. Een AED in de buurt is daarom van levensbelang, want een ambulance is vaak te laat. Vooral op het platteland. Ook liggen boerderijen vaak niet in de buurt van overheidsgebouwen, winkelcentra en stations waardoor er überhaupt geen AED’s in de buurt zijn.

Als lid van LTO heb je al een hoogwaardige AED voor € 899,- (excl. 6% btw). Daarbij kan ook een buitenkast met pincodeslot geleverd worden á € 595,-

 

Bereikbaarder maken

LTO Ledenvoordeel wil ook voor plattelandsbewoners AED’s bereikbaar maken door ze met ledenvoordeel aan te bieden. Als lid van LTO heb je al een hoogwaardige AED voor € 899,- (excl. 6% btw). Daarbij kan ook een buitenkast met pincodeslot geleverd worden á € 595,-. Hiermee kan voorkomen worden dat jongeren of andere onbevoegden er zomaar toegang tot hebben. Als lid van LTO kunt u het apparaat zelf aanschaffen, maar ook voor een buurtvereniging of een sportclub. Een AED in de buurt geeft een fijner gevoel, zeker als agrariërs veel bezoek, gasten of medewerkers rond heeft lopen.

Heb ik dan een goed apparaat?

Hierop zeggen we volmondig ja. Er is door ons zorgvuldig onderzoek gedaan naar welke AED het beste voor agrariërs is. Onze inkoper heeft verschillende AED’s met elkaar vergeleken. Op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, medische kwaliteit en de scherpe prijs gekozen voor de Philips HeartStart HS-1. Deze AED is het meest verkocht ter wereld. Procardio is de leverancier die deze AED met ruim 20% ledenkorting aanbiedt aan LTO-leden.

Meer over ledenvoordeel op AED

 

 

 

- 20%

20% korting op de aanschaf van de AED (defibrillator)

Lees verder

 

- 16%

U ontvangt 16% korting op uw zakelijke leestafelabonnement bij minimaal 5 dagbladen/week

Lees verder

Veiligheid