Selecteer een pagina

Nieuwe inkoopronde mestsiloafdekkingen

door | 5 oktober 2018

Ondanks de afdekverplichting per 1 januari 2018, zijn veel mestsilo’s nog niet afgedekt. LTO Ledenvoordeel ziet een toename van leden die gewezen worden op deze verplichting en organiseert daarom dit najaar een nieuwe inkoopronde.

Meld u aan voor mestsilo afdekken

Afgelopen jaar hebben 162 boeren gebruik gemaakt van de collectieve inkoop. De gemiddelde besparing was meer dan 400 euro. Leden beoordeelden de vraagbundeling met maar liefst een 8,1.

Korting op mestsilo en afdekking Leden krijgen korting op diverse soorten mestsilo’s en afdekkingen. De kortingen liggen gemiddeld tussen de 210 euro en 1.050 euro (op basis van gemiddelde grootte en soort mestsilo en/of afdekking). U kunt zich vanaf nu weer aanmelden voor een scherp geprijsd aanbod. Wilt u om boekhoud technische redenen dit jaar nog investeren? Dan is nu het moment.

Beutech Agro Beutech Agro is sterk in het leveren, plaatsen, afdekken én onderhouden van mestopslagsystemen. De silo’s en bassins zijn ook geschikt voor het opvangen van water, slib en andere vloeistoffen. ‘Beutech Agro neemt van begin tot eind alle werk uit handen’, zegt Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel. ‘Zij nemen bovendien hun adviesrol serieus. Samen met u wikken en wegen ze; wat past het best in uw situatie. U krijgt altijd een eerlijk en helder advies. Zij willen namelijk dat u het mestopslagsysteem koopt dat bij uw bedrijf past.’