Selecteer een pagina

Na-isoleren loont nu nog meer

door | 26 november 2014

Na-isolatie levert voor agrariërs duidelijke voordelen op. Denk aan lucht- en winddichtheid, maar ook aan het reguleren van het vochtgehalte. Dat is belangrijk voor het welzijn van vee en de houdbaarheid van gewassen, groente en fruit. Hallen en Stallen Isolatie (H&S) is sinds november de exclusieve isolatiepartner van LTO Ledenvoordeel. LTO-leden krijgen een korting van 10% op het isoleren van stallen, bewaarplaatsen, agrarische gebouwen en de (bedrijfs)woning.

Voor een agrariër is het van belang dat de stallen een gelijkmatig en optimaal stalklimaat hebben. Ook is het belangrijk dat bepaalde invloeden geen effect hebben op de constructie, bijvoorbeeld: transpiratie, uitscheiding van dieren en een hoge luchtvochtigheid. In bewaarplaatsen is de balans tussen de temperatuur, vochtigheid en omgevingslucht van belang om ziektes en verrotting te voorkomen. Bij (bedrijfs)woningisolatie komen weer hele andere wensen om de hoek kijken. Hierbij draait het voornamelijk om een verbetering van het wooncomfort en het besparen op de energiekosten.

10% ledenvoordeel

Er zijn diverse isolatieleveranciers actief in Nederland. Om de agrariër te ondersteunen heeft LTO Ledenvoordeel de verschillende isolatieleveranciers op een rijtje gezet. Bij de keuze is zorgvuldig gekeken naar de geschiktheid van toepassingen in de agrarische sector. In verband met de jarenlange ervaring in de agrarische sector en de uitgebreide kennis van (agrarische) isolatie heeft LTO Ledenvoordeel voor H&S gekozen.

Naast de korting van 10 % op isolatie waarvan LTO-leden gebruik kunnen maken, zijn er meer aspecten opgesteld in dit samenwerkingsverband. Zo kunnen leden kosteloos een maatwerkadvies ontvangen, een isolatie-informatiepakket aanvragen en bellen naar een speciaal ingericht telefoonnummer om isolatievragen te stellen.

Informatie aanvragen?

Klik hier voor meer informatie over de na-isoleren met H&S of vraag een maatwerkadvies aan.

Nieuws