Selecteer een pagina

Nog meer korting bij huren materieel Boels

door | 18 maart 2021

Heeft u af en toe een machine nodig, maar wilt u geen groot bedrag betalen voor de aanschaf? Huren is de perfecte oplossing.

Graafmachines, walsen, hoogwerkers, verreikers, steigers, trappen, opslagcontainers, pompen, heaters of airconditioning. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of u kunt het huren. Steeds meer boeren en tuinders maken daar de laatste jaren gebruik van. Goed materieel hoef je namelijk niet persé zelf te hebben. Als u het slechts af en toe een machine nodig heeft, is huren voordeliger.

Boels Rental is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de Benelux. Met meer dan 2500 producten in diverse categorieën. Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continu uitgebreid en aangevuld, zodat u altijd met het beste materieel werkt en het assortiment perfect aansluit op behoeften van ondernemers. Belangrijk is dat de machines en gereedschappen die u huurt altijd van goede kwaliteit zijn; veilig werken is daardoor gegarandeerd voor u en uw medewerkers.

Boels en LTO werken inmiddels al 7,5 jaar naar volle tevredenheid samen. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van het materieel, ook omdat leden goed advies en ondersteuning van professionele medewerkers krijgen. Om dit succes te vieren verhoogt Boels vanaf 1 april de korting naar 30% op alle machines en gereedschappen. U kunt de LTO-korting online laten koppelen aan uw Boels klantnummer. Kreeg u eerder al ledenvoordeel bij Boels? Dan krijgt u vanaf 1 april automatisch 30% korting.

-30%

30% korting op huur machines & gereedschap.

Lees verder
Materieel huren