Selecteer een pagina

Meer keus bij stroom en gas

door | 6 december 2018

Vanaf nu kunnen we u meer keuze bieden in het pakket van stroom en gas. Energie inkopen wordt zo nog persoonlijker en vaak voordeliger. In dit artikel een kort overzicht van de mogelijkheden.
Binnenkort is het mogelijk om stroom en aardgas af te nemen tegen dynamische tarieven. De tarieven worden direct gekoppeld aan de fluctuerende tarieven van de handelsbeurs. Dynamische tarieven zijn zeer geschikt voor de iets grotere verbruikers met een goed inzicht in hun energieverbruik en begrip van de energiemarkt.

Greenchoice Het ijzersterke aanbod van Greenchoice is doorlopend voordelig door onze vraagbundelingsronden. Afgelopen kwartaal deden er 1.368 deelnemers mee. Wekt u zelf veel op? Dan is Greenchoice vaak de meeste geschikte partij dankzij de aantrekkelijke terugleververgoeding. Stroom van Greenchoice is 100 procent afkomstig van onze eigen boeren.

No-nonsense Om op ieder moment van het jaar een goed aanbod te kunnen doen, kunnen we ook energie volgens een huismerkconstructie bieden. Hierbij draait het om een laag maandbedrag. Kijk op ltoledenvoordeel.nl/energievanboeren of bel gerust met onze helpdesk om te bespreken wat voor u het beste aanbod is.

Telefoon: 088-888 6777.