Selecteer een pagina

Samen voordelig energie inkopen

door | 16 april 2018

[block style=”Pink” source_type=”attachment_id” source_value=”20438″ margintop=”0″ marginbottom=”0″ parallax=”true” speed=”0.0″]

Uw energienota omlaag en een duurzame sector!

Meedoen met de collectieve energie inkoop  van  LTO Ledenvoordeel biedt u echte voordelen. Naast een lagere energieprijs is het collectief ook goed voor de verduurzaming van de sector. 100% van de  geleverde stroom is opgewekt door andere LTO-leden. 

Scherpe tarieven. Ook bij verlenging. Goed voor de sector. 100% agrarisch groen Beter advies. Onze helpdesk zit voor u klaar.

100% boerenstroom.

We vinden we het belangrijk dat energie afkomstig is van agrarische bronnen. Daarom hebben we afspraken met leverancier Greenchoice kunnen maken over de herkomst van energie. Dit draagt bij aan het rendement van boeren-ondernemers die investeren in duurzame opwekking met behulp van o.a. windenergie, zonne-energie of vergisting. “Energie van Boeren” biedt u de garantie dat u zonder meerprijs agrarische energie betrekt, terwijl de opwekkers een goede prijs krijgen. Zo vloeit er geld terug naar de agrarische sector in plaats van naar de grote energiereuzen die vaak fossiele brandstof of kernenergie gebruiken. En u bent ook voordeliger uit.

Bekijk het complete aanbod

[heading icon=”phone”]Bel mij terug over energie[/heading]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[animate animation=”bounce” delay=”1s” duration=”2s” iterations=”20″][heading tag=”h1″ icon=”arrow-up” color=”red” align=”center”][/heading]

[/animate]

[/block]

[block style=”green” margintop=”-40″ marginbottom=”0″]

Scherpe tarieven

ook bij verlenging

Goed voor de sector

100% agrarisch stroom

Beter advies

Onze helpdesk zit voor u klaar
[/block]

[block backgroundcolor=”#eeeeee” margintop=”-10″]

Energie