Selecteer een pagina

Ledenkorting trekkerrijbewijs vernieuwd

door | 23 juli 2018

De kortingsregeling van LTO Ledenvoordeel voor het opleidingstraject voor het T-rijbewijs is vernieuwd. LTO Ledenvoordeel heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met Transportopleider, waardoor de regeling beschikbaar is voor leden door heel Nederland. Bovendien gelden de kortingen op zowel theorie- als praktijklessen.

Bekijk aanbod T-Rijbewijs

LTO Ledenvoordeel heeft voor de vernieuwde kortingsregeling afspraken gemaakt met tien regionale rijscholen, aangesloten bij Transportopleider. Het aanbod wordt hierdoor beschik-baar voor een groter aantal leden.

‘Transportopleider is een coöperatie van ervaren opleiders die door samenwerking een landelijke dekking garanderen’, stelt Johan Schuitemaker van LTO Ledenvoordeel. ‘Een ander groot pluspunt van Transportopleider is hun online leeromgeving. Via een eigen inlogcode kunnen cursisten hier naast heldere algemene informatie, bijvoorbeeld precies zien hoeveel lessen ze al gevolgd hebben en nog kunnen volgen binnen hun gekochte pakket.’

Transportopleider biedt naast genoemde voordelen, scherpe tarieven op lespakketten. LTO-leden kunnen kortingen krijgen op zowel theorie- als praktijklessen. Transportopleider is een professionele opleider, gespecialiseerd in de logistieke sector. T-Rijbewijs

Sinds 1 juli 2015 is een T-rijbewijs nodig om een trekker te besturen. Hiermee is het trekkercertificaat vervallen. Alle bestuurders van een landbouwvoertuig moeten dit T-rijbewijs hebben om de openbare weg op te mogen. Vanaf 16 jaar mag er meegedaan worden aan het examen en het theorie-examen kan vanaf 15,5 jaar behaald worden.

Bekijk aanbod T-Rijbewijs+/- 8%

Tijd om uw t-rijbewijs of code 95 te halen? Deze haalt u nu met ledenkorting bij u in de buurt.

Lees verder

Transport en materieel